Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Fairmont The Palm

Fairmont The Palm er et femstjernet hotel, som ligger på The Palm Jumeirah.

Hotellets reception er døgnåben, og du kan derfor få hjælp på alle døgnets tidspunkter.

Hotellet har en privat strand, som der er direkte adgang til. Og ellers kan du benytte hotellets to pools, som er åbne året rundt. Den ene pool er kun for voksne, og i pool-området er der liggestole, som du frit kan benytte.

Har du brug for lidt selvforkælelse, kan du benytte spa-afdelingen, og i fitnesscentret kan du få pulsen op og sved på panden. Derudover er der mulighed for at spille blandt andet billard og bordtennis, ligesom der jævnligt afholdes temamiddage på hotellet. For de små hotelgæster er der legeplads og en børneklub, der arrangerer forskellige aktiviteter for børnene.

Hotellet har forskellige restauranter med varieret udvalg af god, smagfuld mad - og i hotellets to barer kan du få serveret diverse drikkevarer, med og uden alkohol.

Værelserne på hotellet er moderne og luksuriøst indrettet. Alle værelser har aircondition, minibar, opholdsområde med TV, wi-fi og eget badeværelse.

Ca. 8 kilometer fra Fairmont The Palm ligger Dubai Marina, hvor du kan gå en tur på The Walk og opleve de mange butikker, restauranter og barer, der er i området. For at komme dertil kan du tage en taxa eller en af hop on-hop off-busserne i byen.

 

Vejr og klima