Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Habtoor Grand Resort Autograph Collection

Habtoor Grand Resort Autograph Collection er et eksklusivt, femstjernet resort ved Dubai Marina. Receptionen på hotellet har åbent alle døgnets 24 timer, så du altid kan få hjælp.

Hotellet har sin egen private strand, som der er direkte adgang til. På stranden er der liggestole, parasoller og håndklæder. Hvis du hellere vil have en dukkert i poolen, er der selvfølgelig også mulighed for dette. Hotellet har både en voksen- og en børnepool samt en spa-afdeling, hvis du har brug for lidt selvforkælelse. Du kan også gøre brug af nogle af de mange andre aktiviteter, som hotellet tilbyder. Du kan for eksempel træne i fitnesscentret, prøve bananbåde, stå på vandski, dyrke yoga eller spille squash. For de små er der legeplads.

Værelserne på Habtoor Grand Resort Autograph Collection er lækre og dejligt indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er aircondition, wi-fi, minibar, TV, safebox, kaffe- og tefaciliteter samt eget bad/toilet med hårtørrer, badekåbe og badekar.

På Habtoor Grand Resort Autograph Collection er der fire forskellige restauranter og flere barer, så du kan få stillet både sulten og tørsten.

Hotellet ligger kun ganske få meter fra den populære The Walk, hvor du kan finde stribevis af restauranter, barer og shoppingmuligheder. Ca. en kilometer fra hotellet kan du ligeledes besøge Dubai Marina Mall, som er rent slaraffenland for dem, der godt kan lide at shoppe. Du kan tage turen på gåben eller spare gåturen ved at hoppe på en taxa eller en af byens hop on-hop off-busser.

 

Vejr og klima