Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Hilton Dubai Jumeirah Beach

Hilton Dubai Jumeirah Beach er et lækkert, femstjernet hotel, som ligger på stranden i hjertet af Dubai Marina. Der er med andre ord ikke langt til det knaldblå vand i den Persiske Golf.

Hotellet har sin helt egen private strand, du som gæst frit kan benytte. Du kan også benytte hotellets pool, som grænser op til stranden. I pool-området er der liggestole, så du rigtig kan slappe af med en god bog eller en kølig drink i hånden. På hotellet har du også mulighed for at prøve nogle af de mange vandaktiviteter, der findes.

For de yngste gæster på Hilton Dubai Jumeirah Beach er der gode muligheder for at brænde lidt krudt af og samtidig blive underholdt. Der er nemlig både børneklub, som arrangerer forskellige aktiviteter for børnene, samt en legeplads.

Udvalget af restauranter og barer på hotellet er stort, og du kan uden problemer få stillet både tørsten og sulten. Der er flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad og snacks, og i barene kan du få serveret diverse alkoholiske drikke. Restauranterne har børnemenuer.

Alle værelser har eget bad/toilet, og foruden en formidabel udsigt fra den private altan eller balkon, finder du på værelset også aircondition, badetøfler og -kåbe, TV, kaffemaskine, wi-fi, hårtørrer, minibar og strygejern.

Hvis du og familien gerne vil ud og opleve noget, kan I besøge Ski Dubai eller Wild Wadi Waterpark. Desuden er der i området ved hotellet gode muligheder for shopping.

Vejr og klima