Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

JA Palm Tree Court

JA Palm Tree Court er et flot, femstjernet hotel, der ligger i den allersydligste del af Dubai.

Receptionen på hotellet er døgnåben, så du altid kan få hjælp.

Hotellet ligger direkte ud til stranden og har sin egen private 800 m lange sandstrand, du som gæst frit kan benytte.

På hotellet er der flere større pool-områder, og der er pools for både voksne og børn. Der er liggestole og parasoller til fri afbenyttelse, og i poolbaren kan du få serveret lækre drinks, som kan nydes i solen.

Hvis du har lyst til at lave noget andet end at slikke sol og bade i poolen, er der også god mulighed for dette. Du kan nemlig både spille minigolf, bordtennis, badminton, squash, petanque - ligesom der er fitnessrum, en 9-hullers golfbane og ikke mindre end fire tennisbaner på hotellet. For børnene er der legeplads og en børneklub, som arrangerer forskellige aktiviteter, som børnene kan deltage i. Der er underholdning for store og små flere gange om dagen.

Hotellets forskellige restauranter serverer mad fra hele verden, og barene rundt omkring på hotellet serverer smagfulde drinks, både med og uden alkohol.

De 231 værelser på JA Palm Tree Court er moderne og lækkert indrettet. Værelserne har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, der er aircondition, minibar, safebox, TV, kaffe- og tefaciliteter, wi-fi og naturligvis eget badeværelse.

Fra hotellet er der ca. 2,5 kilometer til Jebel Ali Palm og ca. 20-25 minutters kørsel (med taxa) til Dubai Marina og The Palm Jumeirah. Hotellet tilbyder gratis shuttlebus til Ibn Battuta Mall, Mall of the Emirates og Dubai Mall.

Vejr og klima