Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Jumeirah Dar Al Masyaf

Jumeirah Dar Al Masyaf er et femstjernet resort beliggende i Dubai, lidt nord for The Palm Jumeirah.

Hotellet har sin egen private strand, som der er direkte adgang til fra hotellet, ligesom gæsterne på Jumeirah Dar Al Masyaf kan gå direkte fra hotellet til Wild Wadi Waterpark, som ligger et stenkast derfra.

Hvis du foretrækker at slappe af på hotellet, kan du nyde den opvarmede pool, som er åben året rundt. Hvis aktivitetesniveauet derimod skal lidt op, kan du for eksempel tage et spil tennis, squash eller bordtennis. For de mindste er der mulighed for at lege på legepladsen, se film, bade i børnepoolen eller deltage i nogle af de aktiviteter, som børneklubben på hotellet arrangerer.

Hotellet består af flere separate bygninger, som er spredt ud over et stort område. Mellem bygningerne, som indeholder værelser, er der haver, pools og små kanaler. De små huse og værelserne er indrettet i moderne stil med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge og eget bad/toilet. På alle værelserne er der aircondition, safebox, TV, kaffe- og tefaciliteter samt wi-fi.

På hotellet er der fire restauranter, som alle serverer forskellige retter fra hele verden, og der er barer/lounger, hvor du kan slå dig ned med en kølig drink eller en kop kaffe.

Fra hotellet er der ca. 12 kilometer til Dubai Mall, som er et shoppingmekka, og det kendte Burj Kalifah. Du kan tage en taxa eller hoppe på en af byens hop on-hop off-busser.

Vejr og klima