Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Marriott Hotel Al Jaddaf

Marriott Hotel Al Jaddaf er et femstjernet hotel, som ligger tæt på Dubai centrum. Hotellet har en døgnåben reception, så du som gæst kan få hjælp på alle tidspunkter af døgnet.

Foruden en lækker pool, tilbyder hotellet også mange andre aktiviteter. Du kan for eksempel spille dart eller deltage i en af de mange temamiddage, der jævnligt bliver afholdt.

Værelserne på Marriott Hotel Al Jaddaf er indrettet i varme farver, som matcher omgivelserne. På værelserne finder du en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge, og de har alle eget bad/toilet. Der er desuden aircondition, TV, køleskab, minibar, safebox, strygejern, sofa, skrivebord, gratis toiletartikler, hårtørrer samt badekåbe.

Der er pool på hotellet, og hvis du vil på stranden og have en svømmetur i den Persiske Golf, kan du benytte dig af den gratis shuttlebus, som hotellet stiller til rådighed. Der er ca. 8 km til stranden fra hotellet.

Hotellet har fem forskellige restauranter, som serverer mad fra hele verden - og hvis du er til store bøffer, kan du besøge steakhouset på hotellet. Caféen og baren på hotellet kan du også benytte, og her får du serveret diverse drikkevarer til at slukke tørsten.

Fra hotellet er der ca. 4 km til Dubai Mall og Burj Kalifah. Det er mulig at tage en taxa eller en af byens hop on-hop off-busser frem og tilbage.

Vejr og klima