Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Nikki Beach Resort & Spa

I området Pearl Jumeirah i Dubai ligger det smukke femstjernede hotel Nikki Beach Resort & Spa med direkte adgang til den private strand, der hører til hotellet.

Hvis du foretrækker at hoppe i poolen, kan du gøre dette - og fra en liggestol i poolområdet kan du slappe af og nyde den betagende udsigt over den Persiske Golf.

Receptionen på hotellet har døgnåbent, så du som gæst kan få hjælp døgnet rundt.

På Pearl Jumeirah er der rig muliged for at få stillet sulten og slukket tørsten. Der er flere restauranter, som har noget for enhver smag, og barer, der serverer diverse drikkevarer.

Værelserne på hotellet er moderne og luksuriøst indrettet. De har alle eget badeværelse, aircondition, minibar, safebox, TV samt kaffe- og tefaciliteter.

I kort gåafstand fra hotellet ligger der stribevis af barer og restauranter samt supermarkeder. Fra hotellet er der ca. 6 kilometer til Burj Kalifah og Dubai Mall - du kan tage en taxa eller eventuelt hoppe på en af byens hop on-hop off-busser.

Vejr og klima