Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Rixos Premium Dubai JBR

Rixos Premium Dubai JBR er et flot, femstjernet hotel med god beliggenhed på stranden i Dubai Jumeirah. Fra hotellet kan du gå direkte ned på stranden.

Hotellet har døgnåben reception, så du som gæst kan få hjælp døgnet rundt.

Dette lækre hotel har 414 stilfulde værelser og suiter, som alle er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Hvert værelse har en fantastisk smuk udsigt over enten byen eller den Persiske Golf. Værelserne har alle aircondition, wi-fi, TV, minibar, kaffe- og tefaciliteter, safebox, sofa og skrivebord. Der er eget bad/toilet med gratis toiletartikler, badekar eller bruser, badekåbe og hårtørrer.

Rixos Premium Dubai JBR har ni forskellige restauranter, som serverer mad fra hele verden. Der er altså noget for enhver smag - og efter maden kan du nyde en drink i hotellets bar. Der er også mange forskellige aktiviteter på hotellet, blandt andet livemusik, aftenunderholdning, temamiddage, natklub og selvfølgelig en pool, hvis du har brug for at blive kølet lidt ned. For hotellets yngste gæster er der børneklub, som arrangerer diverse arrangementer og aktiviteter.

Både promendaen The Walk, Dubai Marina Mall og Mall of the Emirates ligger i gåafstand fra hotellet. Du finder altså et utal af butikker, restauranter, barer og caféer lige i nærheden, så dette hotel er ideelt for dig, der godt kan lide at shoppe eller for dig, der gerne vil opleve denne del af byen til fods.

Vejr og klima