Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Signature 1 Hotel Tecom

Signature 1 Hotel Tecom er et firestjernet hotel med meget central beliggenhed midt i Dubai. Herfra er der kort afstand til både supermarked og den gamle by, så du kan sagtens tage turen på gåben.

Receptionen på hotellet er døgnåben, så du kan få hjælp døgnet rundt.

Hotellets pool er opvarmet og åben året rundt, og i pool-området er der liggestole til fri afbenyttelse. Der er ligeledes en børnepool for de mindste. Hvis du vil hoppe i bølgerne på stranden, kan du gå den relativt korte tur eller benytte shuttlebussen, som kører dertil fra hotellet.

På Signature 1 Hotel Tecom finder du en restaurant, som serverer mad morgen, middag og aften, og i baren kan du få severet forskellige drikkevarer. Om aftenen er der underholdning, og hvis du vil have sved på panden, kan du benytte dig af fitnessrummet, eller du kan kigge ind i spillerummet.

De 301 moderne indrettede værelser har alle eget bad/toilet med badekar. Værelserne har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, der er aircondition, wi-fi, minibar, TV, telefon, elkedel, safebox, gratis toiletartikler og hårtørrer.

Vejr og klima