Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Taj Jumeirah Lakes Towers

I centrum af Dubai, tæt på Dubai Marina, ligger det femstjernede hotel Taj Jumeirah Lakes Towers.

Hotellet har døgnåben reception, så du kan få hjælp på alle tidspunkter af døgnet.

På hotellet er der en opvarmet pool, der er åben hele året rundt. Den ene ende af poolen er lavvandet og er derfor godt egnet til børn. I pool-området er der liggestole og parasoller, så du kan slappe af i skyggen med en god bog eller eventuelt en kold drink fra poolbaren i hånden.

Værelserne på hotellet er alle stilfuldt indrettet og med flotte faciliteter. Der er gode senge, TV, wi-fi, daglig rengøring, kaffe- og tefaciliteter, minibar, safebox, hjemmesko og naturligvis eget bad/toilet med badekåbe og hårtørrer.

Når du bliver sulten, kan du få noget lækkert at spise i hotellets restaurant, som serverer mad fra det indiske køkken. Der er ligeledes en café, som serverer morgenmad og små snacks/mellemmåltider.

Hotellet ligger en god kilometer fra henholdsvist Marina Beach og den populære promenade The Walk, hvor du finder butikker, restauranter og caféer i massevis. Ønsker du at besøge Dubai Mall eller Burj Kalifah med de populære springvand, skal du ud på en ca. 20 km lang køretur. Den kan du tage enten med taxa eller ved at hoppe på en af de mange hop on-hop off-busser i byen.

Vejr og klima