>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Anuraga Palace

Glæd dig til et uforglemmeligt ophold på Anuraga Palace – et stort og luksuriøst hotel bygget op som en traditionel haveli og beliggende blot 11 km fra Ranthambore Nationalpark. Her får du den perfekte blanding af moderne faciliteter og overdådig, traditionel Rajasthan-arkitektur og -stil.

Efter en oplevelsesrig dag med safari i nationalparken kan du komme helt ned i gear med en svømmetur i den dejlige, udendørs swimmingpool eller en afslappende spabehandling i den eksklusive spaafdeling.

Anuraga Palace har også en hyggelig restaurant, som serverer velsmagende retter fra hele verden, samt sit eget økologiske landbrug, hvor du har mulighed for at få en guidet rundtur og se, hvor de friske råvarer kommer fra.

Har du lyst til at opleve endnu mere, hjælper hotellet gerne med at arrangere udflugter i lokalområdet. Du kan for eksempel besøge en lokal landsby og få et indblik i den lokale kultur eller opleve det mere end 1.500 år gamle Ranthambore Fort.

På Anuraga Palace bor du i pæne og rummelige værelser med eget badeværelse, aircondition, wi-fi og safebox. Værelserne er indrettet i traditionel stil og har udsigt til den frodige have.

Vejr og klima