>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Sea Queen Beach Resort & Spa

Sea Queen Beach Resort & Spa er et skønt badeferiehotel beliggende i frodige, grønne omgivelser i første række til vidunderlige Colva Beach i det sydlige Goa.

Den lange sandstrand er populær blandt turister og kendt som en af Goas bedste med blødt, gyldent sand og lavt, roligt vand. Her er også mulighed for vandsportsaktiviteter samt et væld af små spisesteder, hvor du kan nyde en afslappende frokost.

Foretrækker du at blive på hotellet, har Sea Queen Beach Resort & Spa en dejlig swimmingpool med udsigt til de grønne omgivelser og en lille poolbar, som serverer snacks og forfriskende drikkevarer i løbet af dagen.

Hotellet har også flere spisesteder, som serverer velsmagende, lokale retter, friskfanget fisk og skaldyr samt lækre retter direkte fra grillen.

På Sea Queen Beach Resort & Spa bor du i pæne og hyggelige værelser med aircondition, wi-fi, safebox, tv, mulighed for at lave kaffe og te samt minibar. Alle værelser har desuden eget badeværelse med bruser og en dejlig balkon, hvor du kan nyde udsigten til de grønne omgivelser.

Vejr og klima