Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Preskil Island Resort (Østkysten)

Preskil Island Resort ligger på en privat halvø med 750 m strand, infinitypool, flere restauranter og lækre familieværelser. Find dit hotel på Mauritius her.

Preskil Island Resort (Østkysten)

Mauritius
Preskil Island Resort er et virkelig lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed på en halvø i det sydøstlige Mauritius. Resortet ligger midt mellem den historiske by Mahebourg og Blue Bay Marine Park, som er kendt for sine smukke koraller og gode snorklemuligheder, og har en spektakulær udsigt over det smukke hav. Her får du ø-stemning, paradisiske strande og forkælelse for alle pengene.
 

Aktiviteter og omgivelser

På Preskil Island Resort er der rig mulighed for både afslapning og aktiviteter. Nyd udsigten til bjerge og koraløer med fødderne begravet i det finkornede strandsand, tag en svømmetur i det krystalklare havvand, eller prøv kræfter med sjove vandsportsaktiviteter som stand-up paddle, windsurfing, snorkling eller vandski. 
 
Hvis du har interesse i at beherske windsurfing eller kiteboarding, står surfskolen ved Preskil Island Resort klar til at tilbyde dig træning og vejledning. Uanset om du er begynder eller erfaren, er dette et ideelt sted at få opdateret information om de aktuelle bølgeforhold og forbedre dine færdigheder. Klubben ledes af den verdenskendte kitesurfingmester Jérôme Bonieux samt hans to erfarne medarbejdere, Max og Dominique. Skolen tilbyder et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter, herunder kitesurfing, wakeboarding og stand-up paddling.
 
Trænger du til en pause fra stranden og havet, kan du nyde en dukkert i den vidunderlige infinitypool, som også har et lavvandet område i den ene ende, som er perfekt til børn. Resortet har også et familieområde med en separat swimmingpool.
 
For børn fra 3-12 år er der desuden en international børneklub, som arrangerer en lang række aktiviteter og sørger for uforglemmelige oplevelser for børnene.
 
Vil du virkelig forkæle dig selv, bør du lægge turen forbi Banyan Spa, som foruden sauna, dampbad og jacuzzi, byder på en lang række afslappende behandlinger, som kombinerer traditionel, holistisk terapi med velkendte, moderne teknikker. Det er også muligt at bestille massage for gravide, børn og par.
 
For de aktive tilbyder Preskil Island Resort desuden fitnesscenter, tennisbaner, beachvolley og bordtennis, og om aftenen er der aftenunderholdning for både børn og voksne.
 

Restauranter og barer

Dagen starter ved den overdådige morgenmadsbuffet på Rendez-Vous, som til frokost og aften serverer velsmagende lokale og internationale retter. Foretrækker du a la carte, kan du vælge mellem lækre, middelhavsinspirerede retter på aftenrestauranten Mosaïc eller friskfanget fisk og skaldyr på 1810.
 
I løbet af dagen fungerer 1810 som strandbar, hvor du kan slænge dig i de hyggelige sækkestole på stranden og nyde udsigten til Île aux Aigrettes og Lion Mountain, mens du nyder en let frokost eller noget koldt at drikke.
 
Om aftenen åbner Medley Bar med både dansegulv, scene og livemusik. Her serveres blandt andet øl fra hele verden og lokalt inspirerede cocktails.
 

Indkvartering

På Preskil Island Resort bor du i lækre, lyse og rummelige dobbeltværelser med plads til to voksne og et barn. Alle værelser har balkon eller terrasse – de fleste med en vidunderlig udsigt til stranden og det azurblå hav.
 
Der er også familieværelser med plads til to voksne og tre store børn. Familieværelserne har enten havudsigt eller udsigt til den hyggelige, tropiske have.
 
Alle værelsestyper har aircondition, wi-fi, safebox, minibar, mulighed for at lave kaffe og te, telefon og tv samt lækkert badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåber og tøfler.
Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer