>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Machu Picchu set fra toppen

Irapay Amazon Lodge

Irapay Amazon Lodge er en flot firestjernet lodge, som ligger midt i naturen. Hotellet ligger helt ned til Momon-floden, som er en biflod til Amazon-floden. For at komme dertil skal du med båd fra Iquitos. Bådturen tager ca. 30 minutter.

Selv om lodgen ligger midt ude i naturen, er der ikke sparet på komforten - og her er alle faciliteter. Her finder du både pool med poolbar, fitnesscenter, spa, afslapningsområde med hængekøjer og børnepool. Hotellet arrangerer forskellige ture/udflgter, som du (mod betaling) kan deltage i. Blandt andet kan du komme på ATV-tur og ridetur på hesteryg. For de yngste gæster arrangeres der også forskellige aktiviteter, som de kan være med til.

Der er naturligvis også en restaurant, hvor du kan nyde dagens måltider.

Lodgen er relativt nybygget, og de 36 værelser er derfor moderne indrettet med lækre detaljer. Der er eget bad/toilet med gratis toiletartikler, wifi og TV. Mod ekstra tillæg kan du opgradere værelset.