Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Pullman Cape Town City Centre

På Pullman Cape Town City Centre får du en fantastisk beliggenhed i gåafstand til V&A Waterfront, pæne værelser, swimmingpool og flere spisesteder.

Pullman Cape Town City Centre

Sydafrika

Pullman Cape Town City Centre er et arkitektonisk flot hotel med en fantastisk beliggenhed i Cape Towns centrale handelsdistrikt. Her bor du i gåafstand til V&A Waterfront – Cape Towns mest populære shoppingområde, som byder på et væld af spændende butikker og restauranter.

I området findes også gode transportmuligheder med nem adgang til turistattraktioner som Table Mountain Nationalpark, Clifton Beach, Bo-Kaap, Castle of Good Hope og Kirstenbosch Gardens.

På Pullman Cape Town City Centre kan du starte dagen med en lækker morgenbuffet i restauranten The Stratus, inden du tager på opdagelse i den pulserende storby.

Efter dagens mange oplevelser kan du få pulsen op i træningsrummet eller tage en afslappende dukkert i hotellets swimmingpool, inden du nyder en kold forfriskning i en af hotellets to barer, som serverer klassiske cocktails og drinks samt et bredt udvalg af retter fra gourmet-burgere til lette snacks og salater.

Alle værelser på Pullman Cape Town City Centre har udsigt til byen, bjergene, havnen eller havet og er pænt og moderne indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, safebox, minibar, Smart TV, gratis wi-fi, mulighed for at lave kaffe og te, strygejern, hårtørrer samt badeværelse med rainshower.

Hotellet tilbyder desuden leje af babyseng og laundry service.