Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

The Capital Pearls

The Capital Pearls er et lækkert lejlighedsresort med swimmingpool direkte ved den skønne sandstrand i Umhlanga og tæt på malls, restauranter m.m.

The Capital Pearls

Sydafrika
The Capital Pearls er et lækkert og moderne lejlighedsresort beliggende direkte ved den skønne sandstrand i Umhlanga i den nordlige del af den sydafrikanske storby Durban. Resortet har en vidunderlig udsigt over den gyldne strand og det smukke Indiske Ocean, og her er basis for den perfekte badeferie med mulighed for både afslapning og aktiviteter.
 

Aktiviteter og udflugter

Den centrale beliggenhed direkte ved stranden gør The Capital Pearls til en ideelle base, uanset om du gerne vil slappe af og nyde strandlivet eller udforske Durbans mange turistattraktioner.
 
Hotellet ligger i forbindelse med det luksuriøse Pearls Mall, som byder på et pænt udvalg af butikker og restauranter, og i gåafstand finder du, foruden den lange, brede Umhlanga Beach, som har fået tildelt det blå flag for sikkerhed, blandt andet det berømte fyrtårn Umhlanga Lighthouse samt shoppingcentret Gateway.
 
Vil du gerne udforske det centrale Durban og besøge populære attraktioner som uShaka Marine World, kan du nemt bestille en chauffør på hotellet, som kan køre dig de ca. 18 km til centrum.
 

Faciliteter på hotellet

The Capital Pearls har et stort, lækkert poolområde med swimmingpool, solsenge og poolbar, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, læse en god bog eller bare slappe helt af. Swimmingpoolen har også en lavvandet del, som er ideel for børn.
 
I forbindelse med hotellet findes også et indendørs legeområde for børn, og for de voksne er der både træningsrum og en spaafdeling, hvor du har rig mulighed for at forkæle dig selv med en afslappende behandling.
 
Hotellets restaurant byder på en lækker morgen- og frokostbuffet samt mulighed for bestille mad fra a la carte-menuen om aftenen. Bliver du småsulten i løbet af dagen, kan du bestille drikkevarer og snacks i poolbaren, ligesom roomservice er tilgængeligt døgnet rundt.
 

Sådan bor du

På The Capital Pearls får du den perfekte kombination af hjemlige bekvemmeligheder og luksuriøse omgivelser.
 
Her bor du i lækre lejligheder med behagelige senge, badeværelse med bruser samt tekøkken med mikroovn, lille komfur og køleskab, så du har mulighed for selv at lave mad. Alle lejligheder har desuden aircondition, vaskemaskine, hårtørrer og wi-fi.
 
Det er muligt at låne strandhåndklæder på hotellet mod et depositum.