Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

The Capital Zimbali

The Capital Zimbali er et 5* luksusresort med skønne poolområder, privat strand, gode restauranter og 18-hullers golfbane. Bestil din badeferie i Durban her.

The Capital Zimbali

Sydafrika
The Capital Zimbali er et luksuriøst, 5-stjernet resort idyllisk beliggende nær kystbyen Ballito på Sydafrikas smukke nordkyst, blot 40 km fra den pulserende storby Durban. Resortet ligger i en stor, frodig oase uden for byen og byder på en vidunderlig kombination af afslapning, ro og masser af aktivitetsmuligheder. Med sit store areal og mange forskellige områder er resortet ideelt for både børnefamilier og voksne.
 

Aktiviteter og udflugter

The Capital Zimbali ligger i et enormt, indhegnet område med flere restauranter, barer, poolområder, privat strand og et væld af aktivitetsmuligheder. Du kommer nemt rundt i området til fods eller med resortets gratis shuttlebusser.
 
Resortet har flere lækre poolområder med indbydende swimmingpools, behagelige solsenge og poolbar, hvor du kan bestille kolde drikkevarer og snacks i løbet af dagen. Der er også et særligt poolområde for børn.
 
Fra et af poolområderne, som ligger med en skøn udsigt over havet, er der direkte adgang til hotellets private strand, som er rigtig fin til solbadning eller gåture. Stranden ved hotellet egner sig dog ikke til badning, da vandet er meget voldsomt.
 
Vil du gerne bade ved stranden, kan resortet nemt arrangere transport til Ballito (mod betaling), som er kendt for sin afslappede atmosfære og har en skøn sandstrand, som har fået det blå flag for sine gode badeforhold med livredder og beskyttende hajnet.
 
På hotellets område er det også muligt at spille tennis eller squash. Her er også en smuk og meget populær 18-hullers golfbane, som er designet af den tidligere sydafrikanske PGA og British Open-vinder Tom Weiskopf.
 

Faciliteter på hotellet

Trænger du til selvforkælelse, må du ikke snyde dig selv for et besøg i Mangwanani Signature Spa, som byder på en skøn fusion af afrikansk wellness, ultimativ afslapning og eksklusiv forkælelse. Spaafdelingen tilbyder blandt andet dampbad, swimmingpools og massage samt ansigts- og parbehandlinger.
 
The Capital Zimbali har også et træningsrum, hvor du kan få pulsen op, og for børnene er der både legeplads og børneklub.
 
Området byder på flere forskellige restauranter, hvor du kan vælge mellem en overdådig buffet eller velsmagende retter fra a la carte-menuen. Der er også en poolbar og en hyggelig beach club, som serverer lette retter i uformelle omgivelser, samt en loungebar, hvor du kan nyde en kold øl eller en farverig cocktail inden aftensmaden.
 

Sådan bor du

På The Capital Zimbali bor du i rummelige, luksuriøse og smagfuldt indrettede værelser beliggende i den frodige, grønne have.
 
Værelserne er indrettet med behagelige dobbeltsenge, skrivebord og garderobe samt lækkert badeværelse med bruser. Alle værelser har desuden aircondition, safebox, tv, wi-fi, hårtørrer, minibar samt mulighed for at lave kaffe og te.
 
Det er muligt at booke værelser med forbindelsesdør (begrænset antal), så hele familien kan bo sammen.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.