>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Anda Lanta Resort

Velkommen til paradis! Anda Lanta Resort er et hyggeligt og charmerende hotel, som ligger i en lille, idyllisk bugt i den sydlige del af Koh Lanta. Her får du afslappet stemning, fantastisk service og en vidunderlig beliggenhed direkte ved den fine sandstrand Klong Jark.

På Anda Lanta Resort er der rig mulighed for at komme helt ned i gear med lange, dovne dage ved stranden eller ved det dejlige poolområde med børnepool, liggestole og parasoller. Du kan også forkæle dig selv med en afslappende massage i strandkanten til lyden af havets blide bølger.

Vil du opleve endnu mere, ligger hotellet blot et par kilometer fra Koh Lanta National Marine Park, hvor du kan opleve eksotiske dyr og planter. Desuden tilbyder hotellet forskellige udflugter som elefanttrekking samt dykker- og snorkelture, hvor du kan opleve nærliggende paradisøer, spændende undervandshuler og farverige koralrev. Du kan også leje en motorcykel eller en kajak og udforske området på egen hånd.

Tilbage på hotellet kan du nyde en lækker frokost eller middag i hotellets restaurant, som ligger direkte ved stranden med en vidunderlig udsigt over havet. Har du lyst til at prøve noget andet, findes der enkelte spisesteder langs stranden samt i den nærliggende landsby, hvor du også kan købe lokalt kunsthåndværk og souvenirs.

På Anda Lanta Resort bor du i lyse og moderne værelser med dobbelt- eller enkeltsenge, en lille sofa, badeværelse med hårtørrer og privat balkon med udsigt til den frodige have med høje palmer, tropiske planter og farverige blomster. Værelserne har desuden aircondition, køleskab, tv og wi-fi samt mulighed for ekstra opredninger til børnene. Det er muligt at opgradere til havudsigt.