>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Buri Rasa Koh Phangan

Gemt mellem svajende palmer på en idyllisk, hvid sandstrand med krystalklart vand finder du Buri Rasa Village Phangan – et charmerende og hyggeligt boutique-hotel med en vidunderlige beliggenhed direkte ved Thong Nai Pan Noi-stranden på Koh Phangans rolige nordøstkyst.

Stranden er ca. 600 meter lang og en af de absolut smukkeste på øen med roligt, børnevenligt vand og fint, hvidt sand. Trænger du til en pause fra stranden, kan du slappe af på en af hotellets solsenge, tage en dukkert i den dejlige swimmingpool eller forkæle dig selv med en afslappende massage. På Buri Rasa Village Phangan får du fred og ro, fantastisk service og masser af barfodsstemning.

Om aftenen kan du nyde en lækker middag på hotellets strandrestaurant med fødderne begravet i det bløde strandsand eller besøge en af de andre restauranter, som findes langs stranden og i den hyggelige gade bag hotellet.

På Buri Rasa Village Phangan bor du i pæne og hyggelige værelser med soveværelse, badeværelse og en dejlig terrasse eller balkon med udsigt til haven eller en lille, brostensbelagt gade. Værelserne er indrettet med dobbeltseng, daybed, skrivebord og garderobe samt aircondition, loftvifte, wi-fi og tv. Det er muligt at opgradere til pooludsigt, direkte pooladgang eller havudsigt.