>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Centara Kata Resort Phuket

Centara Kata Resort Phuket er et lækkert og meget familievenligt hotel beliggende nær centrum i den populære ferieby Kata, blot en kort gåtur fra den vidunderlige, lavvandede Kata Beach med fint, lyst sand og krystalklart vand.

På hotellet findes flere lækre poolområder, som indbyder til afslapning og leg med store swimmingpools, en vandrutsjebane, jacuzzi, poolbar, masser af liggestole og parasoller samt en lille vandlegeplads, hvor børnene kan plaske og lege i det lave vand.

Hotellet er fantastisk for børn og byder også på et stort, indendørs legerum og en børneklub, som arrangerer sjove aktiviteter. Her er der virkelig basis for en fantastisk ferie for hele familien.

Når sulten melder sig, har Centara Kata Resort Phuket sin egen restaurant som er åben til alle dagens måltider samt en poolbar, som serverer lette retter og drikkevarer i løbet af dagen. Der findes også et væld af spisesteder lige uden for hotellet, så du kan nemt spise et nyt sted hver aften, hvis du foretrækker det.

Har I lyst til at opleve endnu mere af vidunderlige Thailand, tilbyder Centara Kata Resort Phuket en række udflugter, herunder snorkling, ø-hop og familievenlige vandreture.

På Centara Kata Resort Phuket bor du i pæne og rummelige dobbelt- eller familieværelser med aircondition, safebox, tv, minibar og badeværelse med bruser. Alle værelser har desuden en balkon eller terrasse med udsigt til haven eller swimmingpoolen.