>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Katathani Phuket Beach Resort

Katathani Phuket Beach Resort er et vidunderligt hotel beliggende i frodige omgivelser direkte ved den idylliske Kata Noi-strand.

Stranden her er en af Phukets smukkeste med fint, lyst sand, krystalklart vand og mulighed for at snorkle. Her er også mulighed for aktiviteter som stand up paddle (SUP) og kajak samt et mindre udvalg af spisesteder. Skal der ske lidt mere, kan du nemt tage en tuktuk til mere livlige Kata Beach, hvor der findes et væld af restauranter, butikker og vandsportsaktiviteter.

På Katathani Phuket Beach Resort findes flere skønne poolområder med dejlige swimmingpools, jacuzzi, liggestole og parasoller samt flere børnepools, hvoraf en har vandrutsjebaner. Hotellet har også en skøn, lille vandlegeplads og en børneklub for familiens mindste.

Her findes også et minimarked og en lille butik, hvor du blandt andet kan købe souvenirs og smykker, samt en lækker spaafdeling, som tilbyder afslappende spabehandlinger og massage.

Når sulten melder sig, kan du vælge mellem hele seks restauranter, og her findes også en håndfuld barer, herunder en poolbar og en strandbar, hvor du kan nyde den spektakulære solnedgang over havet med en kold øl eller en farverig cocktail i hånden.

Katathani Phuket Beach Resort består af to områder – renoverede Thani Wing tættest på stranden og lidt ældre Bhuri Wing, som ligger lige på den anden side af vejen. De fleste faciliteter ligger i Thani Wing nærmest stranden, men begge områder har dejlige swimmingspools og børnepools. Som gæst på Katathani Phuket Beach Resort har du naturligvis adgang til hele hotellet.

Du bor i pæne og rummelige værelser beliggende i Bhuri Wing. Alle værelser har aircondition, safebox, tv, badeværelse og en dejlig balkon med udsigt til den frodige have. Det er muligt at opgradere til fx direkte pooladgang (Bhuri Wing) eller havudsigt (Thani Wing).