>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

SAii Phi Phi Island Village

SAii Phi Phi Island Village er et virkelig lækkert hotel beliggende i rolige, idylliske omgivelser i Loh Ba Kao-bugten ca. 30 minutter med longtail-båd fra havnen i Tonsai.

Hotellet, som er opført i charmerende thailandsk stil, ligger direkte ved en 800 meter lang paradisstrand, der er som taget ud af et postkort med fint, hvidt sand, svajende palmer og krystalklart vand. Her får du dit helt eget stykke af paradis.

Den lavvandede bugt er ideel til svømmeture. Om eftermiddagen er der dog så lavvandet, at du skal ca. 500 meter ud i vandet for at bade. Foretrækker du swimmingpoolen, har SAii Phi Phi Island Village et vidunderligt poolområde med infinity-pool, solsenge og parasoller, poolbar og panoramaudsigt over det turkisblå hav.

Skal der ske lidt mere, er det muligt at leje et SUP-board eller en kajak og sejle på opdagelse langs kysten eller i den nærliggende mangroveskov. Hotellet arrangerer også snorkelture, ø-hop samt andre udflugter og har desuden et PADI-dykkercenter, som tilbyder dykkerkurser og -ture for både begyndere og øvede, hvor du kan være heldig at opleve blandt andet skildpadder, hvalhajer og fredelige sorttippede revhajer.

Tilbage på hotellet kan du få pulsen op i træningsrummet eller på tennisbanen, eller du kan forkæle dig selv med en afslappende massage i SAii Phi Phi Island Villages luksuriøse spaafdeling.

SAii Phi Phi Island Village byder foruden den overdådige morgenbuffet på flere forskellige restauranter, som serverer alt fra sandwich og snacks i strandkanten til autentiske thai-retter samt friskgrillet fisk og skaldyr med udsigt over de frodige planter og det smukke Andamaner-hav.

På SAii Phi Phi Island Village bor du i lækre, stråtækte bungalows med en dejlig, stor terrasse, hvor du kan slappe af og nyde de tropiske omgivelser. Alle bungalows er indrettet i moderne, thailandsk stil med eget badeværelse, dobbelt- eller enkeltsenge, en lille daybed, wi-fi, aircondition, safebox, tv, køleskab og minibar. Det er muligt at opgradere til havudsigt.