>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Sala Lanna Chiang Mai

Sala Lanna Chiang Mai er et lækkert og hyggeligt hotel beliggende ved bredden af den berømte Ping-flod centralt i Chiang Mai.

Med gåafstand til templer, shoppingcentre og restauranter samt mindre end 10 minutters kørsel til indgangen til den gamle bydel er hotellet et fantastisk udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie i det nordlige Thailand.

På hotellet findes hele to dejlige swimmingpools, hvor du kan slappe af, når du trænger til en pause fra alle oplevelserne. Den ene ligger i haven og den anden på den dejlige tagterrasse, hvor du også finder en hyggelig rooftop bar, som serverer kolde øl, vin og farverige cocktails med en formidabel udsigt til floden og solnedgangen.

Sala Lanna Chiang Mai har også en restaurant ved flodbredden, som serverer velsmagende internationale retter og autentiske, thailandske specialiteter, samt en spaafdeling, hvor du kan lade dig forkæle med en afslappende massage inspireret af traditionelle Lanna-teknikker.

På Sala Lanna Chiang Mai bor du i pæne, lyse værelser med luksuriøs hotelstemning og en dejlig balkon, hvor du kan slappe af og nyde de smukke omgivelser og udsigten over floden. Alle værelser har desuden tv, minibar, aircondition, wi-fi, safebox samt badeværelse med badekar, badekåbe og slippers.