>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Sala Samui Choengmon Beach Resort

Drømmer du om ultimativ luksus og forkælelse på din rejse til Koh Samui, så er Sala Samui Choengmon Beach Resort det helt rigtige hotel for dig.

Det femstjernede hotel ligger direkte ved den vidunderlige, idylliske Choengmon-strand på Koh Samuis nordøstkyst. Her får du smukke, hvide sandstrande og dejligt badevand med mulighed for aktiviteter som snorkling, dykning, kajak og stand up paddling (SUP).

Hotellet har også et skønt poolområde, hvor du kan slappe af på en af de mange solsenge eller tage en forfriskende dukkert, og trænger du til at få pulsen op, kan du tage et spil tennis eller lægge vejen forbi hotellets træningsrum.

Har du lyst til at opleve endnu mere, hjælper hotellet gerne med at booke tid på Koh Samuis smukkeste golfbane, eller du kan tage på sejltur med mulighed for at snorkle, dykke eller fiske.

På Sala Samui Choengmon Beach Resort bor du i pæne, lyse og rummelige værelser med dobbelt- eller enkeltsenge, skrivebord, en lille sofa og et vidunderligt open-air-badeværelse med rainshower og stort badekar. Alle værelser har desuden aircondition og loftvifte, elektronisk safebox, wi-fi, tv, minibar, mulighed for at lave kaffe og te, hårtørrer, badekåbe og slippers samt en stor balkon med en skøn daybed, hvor du kan nyde de dejlige omgivelser og udsigten til haven.