>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Aaron Hotel

Aaron Hotel har en skøn beliggenhed få minutters gang fra stranden i Nha Trang og med nem adgang til byens attraktioner, restauranter, markeder m.m.

Selvom stranden er fantastisk, bør du ikke gå glip af den lækre swimmingpool på tagterrassen, hvorfra du kan nyde solen og den vidunderlige udsigt over stranden og havet. Aaron Hotel har også egen restaurant samt et træningsrum, hvor du kan få pulsen op, og en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende massage.

For dem der elsker udendørs aktiviteter, kan hotellets personale være behjælpelige med at arrangere udflugter som cykelture, vandreture eller snorkling.

På Aaron Hotel er der 70 pæne værelser, som er indrettet med moderne møbler og store vinduer. Alle værelser har wi-fi, aircondition, tv, safebox, elkedel og badeværelse med hårtørrer. Det er muligt at opgradere til sea view mod betaling.