>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Midtown Hue

Det 4-stjernede Midtown Hue ligger i hjertet af den charmerende, gamle hovedstad Hue, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

På Midtown Hue kan du se frem til et afslappende og luksuriøst ophold med alle de faciliteter, du kunne ønske dig.

Hotellet byder blandt andet på en skøn swimmingpool, en spaafdeling med mulighed for massage og sauna, træningsfaciliteter, en gavebutik og en hyggelig sky bar med en fantastisk udsigt over Hue.

Når sulten melder sig, kan du vælge mellem hele tre restauranter. Elegante Adora Restaurant serverer traditionelle vietnamesiske og europæiske retter, mens Midtown Restaurant byder på en overdådig, international buffet.

Vil du have en middagsoplevelse ud over det sædvanlige, kan du bestille en royal frokost eller middag på Royal Restaurant og få følelsen af at spise som konger og dronninger. Oplevelsen inkluderer foruden det autentiske måltid royalt kostume, velkomstceremoni samt traditionel musik.

Alle de rummelige Deluxe-værelser på Midtown Hue har eget badeværelse med badekar, toiletartikler og badekåbe samt aircondition, skrivebord, hårtørrer, TV og elektronisk safebox. På værelset findes desuden køleskab, flaskevand, minibar samt mulighed for at lave kaffe og te.