Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Victoria vandfaldet fra Zambia set tæt på

Hoteller i Zambia

AVANI Victoria Falls Resort ligger midt i den smukke afrikanske natur, i gåafstand til et af verdens mest spektakulære vandfald, Victoria Falls.

Den smukke natur og den nautentiske afrikanske stemning er taget med hele vejen ind på hotellet: her er stilen holdt i traditionel zambisk stil med respekt for omgivelserne.

Alle værelserne har et stort vindue og dertilhørende balkon eller terrasse, med udsigt enten til den frodige natur eller det smukke pool-område. Alle værelserne har TV, minibar, kaffefaciliteter og wi-fi.

På hotellet er der forkælelse til både børn og voksne i form af spa, have og legeplads. Dertil er der to restauranter, hvor alle dagens måltider kan nydes.

AVANI Victora Falls resort er det oplagte sted til oplevelser, opdagelser og afslapning.  

Læs mere

Ca. fem km fra Livingstone, 10 km fra områdets hovedattraktion, Victoria Falls og lige ved den storslåede Zambezi-flod finder du dette charmerende hotel i kolonistil. Nyd de gudesmukke omgivelser, få fantastiske oplevelser ved Victoria Falls eller lad dig forkæle i hotellets luksuriøse spaafdeling med udsigt til vandfaldet.

De smukt indrettede værelser har eget badeværelse med spabad, balkon med udsigt over den storslåede Zambezi-flod, seng med myggenet, TV, minibar, te-/kaffefaciliteter, internet, safebox, hårtørrer og aircondition.

Læs mere