Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Victoria vandfaldet fra Zambia set tæt på

Hoteller i Zambia

AVANI Victoria Falls Resort ligger midt i den smukke afrikanske natur, i gåafstand til et af verdens mest spektakulære vandfald, Victoria Falls.

Den smukke natur og den nautentiske afrikanske stemning er taget med hele vejen ind på hotellet: her er stilen holdt i traditionel zambisk stil med respekt for omgivelserne.

Alle værelserne har et stort vindue og dertilhørende balkon eller terrasse, med udsigt enten til den frodige natur eller det smukke pool-område. Alle værelserne har TV, minibar, kaffefaciliteter og wi-fi.

På hotellet er der forkælelse til både børn og voksne i form af spa, have og legeplads. Dertil er der to restauranter, hvor alle dagens måltider kan nydes.

AVANI Victora Falls resort er det oplagte sted til oplevelser, opdagelser og afslapning.  

Læs mere
The David Livingstone Safari Lodge & Spa ligger kun 5 km fra Livingstone og 10 km fra det imponerende Victoria Falls og lige ved siden af den majestætiske Zambezi-flod.
 
Ved denne logde kan du nyde de gudesmukke omgivelser eller lade dig forkæle i hotellets luksuriøse spaafdeling. Udover spaen byder hotellet på en spektakulær infinity-pool, der strækker sig ud i horisonten mod Zambezi-flod. Her kan du tage dig en forfriskende svømmetur eller blot slappe af på de behagelige liggestole, mens du nyder den fantastiske udsigt og måske endda får øje på flodheste eller andre vilde dyr i nærheden.
 
Du bor i et værelse med balkon, myggenet, TV, minibar, internet, safebox, aircondition samt eget badeværelse.
 
Når sulten melder sig, kan du tage forbi lodgens restaurant, Kalai Restaurant, som serverer lækre retter med den smukke Zambezi-flod som baggrund.
Læs mere