>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Adaaran Club Rannalhi

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Adaaran Club Rannalhi

Snorkling
Adaaran Club Rannalhi er et fantastisk all inclusive-resort beliggende på den lille, privat ø i South Male-atollen. Glæd dig til en afslappende ferie i vidunderlige omgivelser med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og fantastisk snorkling ved husrevet.
Turen fra lufthavnen til det hyggelige barfodsparadis tager blot 45 minutter med speedbåd.
 

Snorkling og dykning i verdensklasse

Drømmer du om at opleve det fascinerende liv under havoverfladen, er Adaaran Club Rannalhi det helt rigtige resort for dig. Resortets husrev er et af de bedste i Maldiverne og byder på fantastiske snorkle- og dykkeroplevelser for både nybegyndere og øvede.
 
Her kan du opleve farverige koraller, snorkle med eksotiske fisk eller svømme sammen med blide havskildpadder. Spøgelsesnålefisk, hvidtippede revhajer og nursehajer ses også ofte i området.
 
En kort sejltur fra Adaaran Club Rannalhi findes desuden flere spændende dyk af varierende sværhedsgrad, hvor du kan opleve alt fra barracudaer, ørnerokker, napoleonfisk og gulfinnet tun til store grupper af grå revhajer, leopardhajer og – hvis du er rigtig heldig – hammerhajer og hvalhajer. I djævlerokkesæsonen fra maj til november kan du også besøge Manta Point, hvor både begyndere og øvede kan snorkle eller dykke med de gigantiske djævlerokker.
 

Aktiviteter og udflugter

Adaaran Club Rannalhis kridhvide sandstrande og krystalklare vand indbyder til dovne dage med afslapning, selvforkælelse og svømmeture i det smukke hav.
 
Skal der ske lidt mere, er der rig mulighed for vandsportsaktiviteter som windsurfing, vandski, jetski og parasailing. Du kan også prøve kræfter med flyboard eller seabob, eller du kan leje en kano, en katamaran eller et SUP-board og udforske de smukke omgivelser på egen hånd.
 
Trænger du til en pause fra vandet, kan du få pulsen op med en omgang strandfodbold eller beachvolley, og er du mere til afslapning, har hotellet et lækkert spaområde, som tilbyder forskellige afslappende behandlinger.
 
Fra resortet er der også gode udflugtsmuligheder. Du kan for eksempel udforske lokale øer, tage på byrundtur i hovedbyen Malé, opleve fantastiske paradisstrande på andre øer eller tage på fisketur. Udvalget af udflugter og vandsportsaktiviteter kan variere.
 

Restauranter og barer

På Adaaran Club Rannalhi er de kulinariske oplevelser helt i top. Her kan du nyde både internationale retter, lokale specialiteter samt friskfanget fisk og skaldyr fra den lækre og varierede buffet med udsigt over det smukke, krystalklare hav. Der laves også temaaftener med fx asiatiske eller italienske specialiteter.
 
Resortet har også en hyggelig cocktailbar, som serverer alt fra øl, vin og cocktails til kaffe, te og friskpresset juice.
 
Dit ophold på Adaaran Club Rannalhi er med all inclusive, hvor måltider og drikkevarer (lokale mærker) er inkluderet fra morgen til midnat.

Sådan bor du:

Alle værelser på Adaaran Club Rannalhi er pænt indrettede med gode senge, aircondition, safebox, minibar, wi-fi samt badeværelse.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med speedbåd til/fra lufthavnen
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende