>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Adaaran Prestige Vadoo

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Adaaran Prestige Vadoo

Mest for voksne
Water villa
Adaaran Prestige Vadoo er et virkelig lækkert luksusresort beliggende på en privat paradisø med billedskønne, uspolerede strande i South Male-atollen – blot 15 minutter med speedbåd fra lufthavnen.
 
Her er nydelse og selvforkælelse nøgleordene, og det eneste, du skal tage stilling til, er om du vil dase på den kridhvide sandstrand, svømme i den indbydende swimmingpool, lade dig forkæle med en afslappende spabehandling eller snorkle blandt farverige koraller og tropiske fisk i det krystalklare hav.
 
Resortet er med sin høje standard og luksuriøse omgivelser især velegnet for voksne og helt perfekt til en romantisk ferie eller bryllupsrejse.
 

Snorkling og dykning

Drømmer du om at opleve det betagende undervandsliv, som Maldiverne er så kendt for? Så er du kommet til det helt rigtige sted.
 
Adaaran Prestige Vadoo har sit eget husrev, som vrimler med farverige koraller og fascinerende fisk. Revet giver både begyndere og øvede mulighed for at opleve det fascinerende liv under havoverfladen, og du kan blandt andet være heldig at opleve skildpadder, grå og hvidtippede revhajer, delfiner, ørnerokker samt et væld af farverige, tropiske fisk.
 
Resortet tilbyder også daglige snorkel- og dykkerture med båd, hvis du har lyst til at opleve endnu mere. Tæt på øen findes mange spændende dykkerspots i forskellige sværhedsgrader, hvor du blandt andet kan opleve undervandshuler, barracudaer, napoleonsfisk, grå revhajer, store flokke af delfiner og ørnerokker, tun, skildpadder og, hvis du er rigtig heldig, den sky rævehaj med sin smukke, lange hale.
 
Det er også muligt at tage dykkercertifikat på resortet, og det SSI-certificerede dykkercenter tilbyder kurser af kortere og længere varighed for både begyndere og rutinerede dykkere.
 

Aktiviteter og udflugter

På idylliske Adaaran Prestige Vadoo er der rig mulighed for at komme helt ned i gear og glemme alt om hverdagens stress og jag. Her er billedskønne sandstrande, krystalklart vand og en dejlig swimmingpool, som er omgivet af svajende palmer og behagelige solsenge. Resortet har også en eksklusiv spaafdeling, som tilbyder et bredt udvalg af afslappende spabehandlinger i rolige omgivelser med en fantastisk udsigt over havet.
 
Skal der ske lidt mere, kan du få pulsen op i resortets træningsrum eller kaste dig ud i aktiviteter som beachvolley, snorkling, dykning, sea-bob, flyboard og parasailing.
 
Resortet arrangerer også forskellige udflugter, hvor du kan opleve Maldivernes paradisøer fra oven i en vandflyver, tage på undervandseventyr i en ubåd eller nyde en romantisk frokost på en øde sandbanke, og vil du opleve endnu mere af Maldiverne, kan du besøge en lokal ø og opleve den maldiviske kultur eller tage en tur til hovedstaden Male og udforske de små gader og lokale markeder. Udvalget af udflugter varierer og oplyses på resortet.
 

Restauranter og barer

Dit ophold på Adaaran Prestige Vadoo er med all inclusive, hvor måltider og (lokale) drikkevarer er inkluderet, så du kan glemme alt om tid og sted og nyde din paradisferie helt uden bekymringer.
 
Resortet har to restauranter, som byder på lækre, gastronomiske oplevelser samt friskfanget fisk og skaldyr i vidunderlige omgivelser med udsigt over havet. Det er også muligt at arrangere en romantisk, candlelit dinner direkte på stranden.
 
Når tørsten skal stilles, kan du besøge en af resortets to barer. Hovedbaren ligger på pæle direkte i det turkisblå vand og byder på et bredt udvalg af cocktails med en fantastisk udsigt over det endeløse hav, mens den hyggelige strandbar ligger direkte på det bløde strandsand og serverer kølige drikkevarer og snacks i løbet af dagen.
 
Strandbaren er også det perfekte sted at nyde den spektakulære solnedgang med en forfriskende cocktail, mens den blå himmel forvandles til nuancer af pink og orange over det smukke Indiske Ocean.

Sådan bor du:

På Adaraan Prestige Vadoo får du den ultimative Maldiverne-oplevelse, når du indkvarteres i en luksuriøs water villa, som står på pæle direkte i det rolige, turkisblå vand og har en vidunderlig panoramaudsigt over havet. Villaerne er indrettet med et stort, lækkert badeværelse med spabad, en behagelig king size-seng og alle de faciliteter, du kan drømme om, herunder aircondition, minibar, safebox, wi-fi. Alle villaer har desuden en vidunderlig solterrasse med siddemøbler, en lille, privat swimmingpool og direkte adgang til det krystalklare vand via en trappe. Fra solterrassen kan du også betragte det rige dyreliv i havet og være heldig at opleve blandt andet djævlerokker, pilrokker og skildpadder.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætters ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med speedbåd til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende