>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Adaaran Select Hudhuran Fushi

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Familievenlig

Adaaran Select Hudhuran Fushi er et fantastisk resort beliggende på øen Hudhuran Fushi i North Male Atoll på Maldiverne. Fra lufthavnen tager det blot 30 minutter med speedbåd, før du er fremme ved paradisøen, som byder på frodige planter, svajende palmer, kridhvide sandstrande og krystalklart vand. Dette hotel er perfekt for dig, som ønsker at tilbringe en afslappende ferie i smukke omgivelser. 

 

Aktiviteter og udflugter
På Adaaran Select Hudhuran Fushi finder du et hav af lækre faciliteter, herunder en dejlig spaafdeling, som tilbyder ultimativ selvforkælelse med et bredt udvalg af massage- og spabehandlinger samt zoneterapi.

For de aktive gæster finder du et motionsrum, hvor du kan holde formen ved lige. Du kan også prøve kræfter med sjove aktiviteter som tennis, volleyball og et hav af vandsportsfaciliteter, herunder vandski, snorkling, dykning, windsurfing og surfing.

Du kan også gå en tur langs den fantastiske sandstrand eller tilbringe dagen ved det dejlige poolområde, som er omgivet af smukke palmer og byder på en stor pool, børnepool og solsenge.

Vil du opleve endnu mere, arrangerer resortet flere udflugter, herunder øhop til lokale øer, fisketure, dagstur til Male samt snorkle- og dykkerture med mulighed for at opleve rokker og hajer. Udvalget af udflugter kan variere og oplyses ved ankomst til resortet.

 

Restauranter og barer
Dit ophold på Adaaran Select Hudhuran Fushi er med premium all inclusive, og resortets spisesteder serverer et bredt udvalg af tematiserede buffetmiddage, indiske, internationale og lokale retter samt naturligvis lækker, friskfanget fisk og skaldyr. Direkte ved stranden finder du også en lille café, som serverer frokostretter, snacks og drikkevarer.

I løbet af dagen og aftenen kan du desuden nyde et bredt udvalg af drikkevarer i en af resortets barer, som alle ligger i charmerende omgivelser med en vidunderlig udsigt over det krystalklare vand eller til den frodige vegetation.

 

Premium all inclusive
Premium all inclusive-pakken inkluderer alt, hvad ud har brug for under dit ophold på Adaaran Select Hudhuran Fushi.

Morgenmad, frokost og aftensmad samt snacks uden for hovedmåltiderne er naturligvis inkluderet sammen med drikkevarer til måltiderne og i barerne fra kl. 10 til midnat.

Drikkevarer inkluderer blandt andet flaskevand, sodavand, friskpresset juice, øl, mousserende vin, rosévin, hvid- og rødvin, et bredt udvalg af cocktails og mocktails, spiritus samt te, kaffe og espresso.

Foruden mad og drikke får du også gratis lån af udstyr til fx snorkling, tennis, volleyball og stand-up paddleboard samt én inkluderet udflugt.

Vær opmærksom på, at resortet kan ændre indholdet i all inclusive uden varsel. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer samt indhold i all inclusive kan ses her.

Sådan bor du:

På Adaaran Select Hudhuran Fushi kan du vælge mellem fem forskellige værelsestyper. Fælles for alle værelser er, at de er udstyret med aircondition, minibar og eget badeværelse.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med speedbåd til/fra lufthavnen
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende