>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Atmosphere Kanifushi

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Atmosphere Kanifushi

Water villa
Glæd dig til at opleve unikke Atmosphere Kanifushi Maldives – et vidunderligt tropisk paradis med al den luksus og forkælelse, man forventer af et 5-stjernet resort.
 
Den lille paradisø, som er ca. 2 km lang og 90 meter bred, ligger i Lhaviyani-atollen og byder på billedskønne, kridhvide sandstrande med svajende palmer samt krystalklart vand med levende koraller og farverige fisk. Her kan du fylde dagene med spændende eventyr over og under havoverfladen eller slappe af med fødderne i strandsandet og en god bog.
 
Turen fra lufthavnen til resortet tager cirka 35 minutter med vandflyver – en helt uforglemmelig oplevelse.
 

Aktiviteter og udflugter

På Atmosphere Kanifushi Maldives er en lang række aktiviteter både til lands og til vands inkluderet. Du kan blandt andet spille tennis eller padeltennis, få pulsen op i træningsrummet eller prøve kræfter med windsurfing, kano eller SUP (stand up paddle).
 
Resortet har også en stor, dejlig swimmingpool, som ligger direkte ved stranden med en vidunderlig udsigt over havet. Her findes også en separat, lavvandet pool, som er ideel for børn. I den anden ende af øen findes en skøn swimmingpool, som er forbeholdt voksne.
 
Vil du virkelig forkæle dig selv, kan du lægge vejen forbi spaafdelingen, som tilbyder et udvalg af afslappende behandlinger med inspiration fra Indien, Bali, Hawaii og Thailand.
 
For familiens mindste arrangerer børneklubben daglige aktiviteter, og om aftenen er der livemusik og underholdning flere gange om ugen.
 

Snorkling og dykning

De hvide sandstrande og krystalklare vand på Atmosphere Kanifushi Maldives er som taget ud af et postkort, og det føles næsten, som om tiden går i stå, når solen skinner på den turkisblå lagune.
Selvom Atmosphere Kanifushi Maldives ikke har sit eget husrev, er der stadig gode snorklemuligheder tæt på øen, og resortet arrangerer dagligt snorkelture til nærliggende koralrev med et helt magisk undervandsliv, der bare venter på at blive udforsket. Snorkeludstyr kan lånes på hotellet.
 
Resortet har desuden et PADI-certificeret dykkercenter, som mod betaling tilbyder snorkleundervisning og dykkerkurser for både begyndere og øvede. Det er også muligt at tage på dykkerture til områdets mange fantastiske dykkerspots, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve rokker, små hajer, skibsvrag og meget mere.
 

Restauranter og barer

Foruden hovedrestauranten, som byder på overdådige buffeter både morgen, middag og aften samt live cooking stations og temaaftener flere gange om ugen, findes der på Atmosphere Kanifushi Maldives et bredt udvalg af a la carte-restauranter, som serverer lækre, velsmagende retter fra hele verden. Resortet har også en skøn vegetarisk restaurant, som er meget populær.
 
Dit ophold på Atmosphere Kanifushi Maldives er med all inclusive, hvor morgenmad, frokost og aftensmad i buffetrestauranten, snacks og lette frokostretter ved hotellets poolbarer samt én a la carte-middag på en af hotellets fine dining-restauranter (husk bordreservation) er inkluderet.
 
Drikkevarer, herunder mineralvand, juice, sodavand, kolde øl, farverige cocktails og et bredt udvalg af vine fra hele verden (lokale og internationale mærker), er også inkluderet.
 

Eksklusiv all inclusive

All inclusive-pakken på Atmosphere Kanifushi Maldives er en af de bedste, vi tilbyder på Maldiverne. Her skal du ikke tænke på andet end at nyde din ferie.
 
Pakken inkluderer blandt andet gratis lån af snorkeludstyr, daglige snorkeludflugter, gratis brug af tennis- og padeltennisbaner, udvalgte vandsportsaktiviteter, gratis minibar, en gratis spabehandling, stort udvalg af premium-vine, flere restauranter, en a la carte-middag samt gratis adgang til lounge med velkomstdrink, snacks og wi-fi før afrejse med vandfly.
 
All inclusive gælder til kl. 11 på afrejsedagen, og hotellet kan uden varsel ændre på indholdet i pakken.

Sådan bor du:

På Atmosphere Kanifushi Maldives bor du i lækre villaer direkte ved stranden eller på pæle i det krystalklare vand. Fælles for alle villaer er, at de er smukt indrettet i lyse farver og udstyret med aircondition, wi-fi, tv, safebox, minibar med daglig opfyldning samt mulighed for at lave kaffe og te.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med vandflyver til/fra lufthavnen
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende