>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Bandos Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Bandos Maldives

Familievenlig
Bandos Maldives er et vidunderligt, børnevenligt resort beliggende i naturskønne omgivelser på paradisøen Bandos blot 15 minutter med speedbåd fra lufthavnen i Malé. Strandresortet ligger blandt svajende palmer direkte ned til Det Indiske Oceans krystalklare vand og kridhvide sandstrande. Dette er det perfekte hotel for dig, som drømmer om afslapning og masser af aktivitetsmuligheder for hele familien i idylliske omgivelser.
 

Snorkling og dykning

Blot få meter fra den fine sandstrand kan du opleve undervandsliv i verdensklasse ved Bandos Maldives’ imponerende smukke husrev, som giver rig mulighed for, at både begyndere og mere øvede kan udforske det fascinerende og farverige liv under vandoverfladen.
 
Her kan du foruden de smukke koraller og farverige småfisk, være heldig opleve klovnefisk, fredelige revhajer, rokker og skildpadder.
Bandos Maldives har også et stort dykkercenter, som tilbyder et bredt udvalg af PADI-dykkerkurser samt snorkle- og dykkerudflugter til omkringliggende koralrev, hvor du måske endda kan være heldig at opleve de majestætiske hvalhajer.
 

Aktiviteter og udflugter

På Bandos Maldives er der masser af aktivitetsmuligheder både til lands og til vands. Her er et stort, indbydende poolområde med en fin børnepool, som ligger smukt omkranset af store palmer.
Ved vandsportscentret kan du blandt andet prøve kræfter med windsurfing, parasailing og vandski, eller du kan tage en adrenalinfyldt tur med banan eller funtube. Du kan også sejle en tur i en katamaran eller udforske de smukke omgivelser i en kano.
 
Har du lyst til at opleve endnu mere, kan du tage på en af resortets mange udflugter, som bl.a. omfatter ø-hop til omkringliggende øer, delfincruise i solnedgangen, dagsudflugt til hovedstaden Malé, big game fishing eller en sejltur med glass bottom boat over resortets husrev – en fantastisk oplevelse for især mindre børn.
 
På land findes også et væld af faciliteter. Du kan fx spille tennis, bordtennis eller beachvolley, få pulsen op i træningsrummet eller besøge spaafdelingen, hvor du kan slappe af i dampbadet eller forkæle dig selv med en afslappende behandling (mod betaling). Spaafdelingen tilbyder også behandlinger for børn, og ellers er der rig mulighed for hyggelige aktiviteter i børneklubben, hvor børnene også kan opholde sig, hvis forældrene for eksempel skal på dykkertur.
 

Restauranter og barer

Når sulten melder sig, kan du spise på hotellets hovedrestaurant, som serverer morgenmad, frokost og aftensmad fra buffet, eller på en af hotellets a la carte-restauranter, som byder på et lækkert og bredt udvalg af internationale og lokale retter samt friskgrillet fisk, skaldyr og kød.
 
I løbet af dagen kan du slukke tørsten i poolbaren, og om aftenen kan du nyde en forfriskende drink og den smukke solnedgang med stille musik i baggrunden på baren Huvan. Skal der ske lidt mere, kan du lægge vejen forbi Sand Bar, som byder på et væld af cocktails samt livemusik, karaoke og diskoaftener.
 
Det er også muligt at arrangere en privat middag på stranden, hvor du og din partner kan nyde en lækker middag med fødderne i sandet, stille musik i baggrunden og udsigt til millioner af stjerner på himlen.
Dit ophold på Bandos Maldives er som udgangspunkt med morgenmad. Det er dog muligt at opgradere til all inclusive, hvilket ofte vil kunne betale sig, da mad og drikkevarer er dyre på Maldiverne.

Sådan bor du:

På Bandos Island Resort & Spa bor du i pæne, rummelige værelser og hytter indrettet i traditionel maldivisk stil med jordfarver, træ og stråtag. Alle værelser og hytter har minibar, aircondition, safebox, terrasse og mulighed for roomservice.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med speedbåd til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende