>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Fihalhohi Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Fihalhohi Maldives

Snorkling
Fihalhohi Maldives er et fantastisk hotel beliggende i naturskønne omgivelser på øen Fihalhohi i South Malé Atoll på Maldiverne, blot 45 minutters sejltur med speedbåd fra lufthavnen. Her bliver du mødt af frodige omgivelser med store svajende palmer, kridhvide sandstrande og krystalklart vand – et vidunderligt, eksotisk paradis.
 

Aktiviteter og udflugter

De billedskønne paradisstrande og den fredfyldte, azurblå lagune indbyder til afslapning, solbadning og svømmeture i det krystalklare vand. Der er dog også rig mulighed for aktiviteter og udflugter.
 
Du kan nemt udforske det fascinerende liv under havets overflade på egen hånd ved hotellets husrev, og drømmer du om at opleve endnu mere, tilbyder hotellets dykkercenter en bred vifte af aktiviteter for både begyndere og rutinerede dykkere.
 
På Fihalhohi Maldives findes også et væld af vandsportsaktiviteter som jetski, kano og sejlture med katamaran samt bordtennis, billard, badminton, træningslokale og beachvolley.
 
Drømmer du om absolut afslapning og selvforkælelse, har Fihalhohi Resort også et spaområde, hvor du kan bestille afslappende behandlinger i rolige omgivelser.
 
Hotellet arrangerer også en række udflugter, hvor du blandt andet kan snorkle med hvalhajer og djævlerokker eller tage på fisketur, delfincruise eller natsnorkling. Udvalget af udflugter varierer og oplyses ved ankomst til hotellet.
 

Restauranter og barer

Når sulten melder sig, kan du vælge mellem et bredt udvalg af retter i den hyggelige Palm Grove Restaurant, som serverer morgenmad, frokost og aftensmad fra en lækker og varieret buffet. Til frokost serveres internationale, asiatiske og maldiviske retter, mens aftensmaden serveres efter tema, som varierer i en to-ugers cyklus, så der altid er noget nyt og spændende på menuen.
 
På Blue Lagoon Bar serveres desuden snacks som burger, pizza og salater til frokost, samt lækre bøffer og friskfanget fisk og skaldyr til aften.
 
Det er også muligt at bestille en uforglemmelig, privat middag med din eneste ene eller hele din familie. Spørg på hotellet, hvis du vil høre mere om muligheden.
 
Tørsten kan du slukke i en af de tre strandbarer, hvor du har mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af drikkevarer. Uanset om du foretrækker stille cocktails og storslåede solnedgange eller livemusik og karaoke, kan du finde en bar på Fihalhohi Island Resort, som lever op til dine ønsker.
 

Mulighed for all inclusive

På Fihalhohi Maldives er halvpension, dvs. morgenmad og aftensmad (uden drikkevarer), som udgangspunkt inkluderet. Det er dog muligt at opgradere til helpension eller all inclusive.
 
Ved helpension er morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet. For de fleste kan det dog godt betale sig at tilkøbe all inclusive, hvor alle måltider og drikkevarer fra kl. 9 til 24 (oftest lokale mærker) er inkluderet, da mad og drikkevarer er dyrt på Maldiverne.
 
Vi gør opmærksom på, at hotellet kan ændre indholdet i all inclusive uden varsel, samt at drikkevarer købt i strandbaren Beach Hut ikke er inkluderet i all inclusive. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer oplyses ved ankomst.

Sådan bor du:

Alle værelser på Fihalhohi Island Resort er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning. På værelserne findes desuden aircondition, safebox, wi-fi, minibar samt badeværelse med bruser eller badekar.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer i speedbåd til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende