>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Komandoo Island Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Komandoo Island Resort & Spa

Mest for voksne
Snorkling
Komandoo Island Resort er et lille, luksuriøst og prisvindende resort kun for voksne – det perfekte sted til en romantisk getaway eller bryllupsrejse.
 
Oplevelserne starter allerede ved ankomst til Maldiverne, når du sætter dig ombord på den lille vandflyver, som skal flyve dig de 40 minutter til resortet, der ligger i Lhaviyani-atollen. Undervejs kan du nyde den spektakulære udsigt til de mange små paradisøer, som ligger spredt ud i Maldivernes azurblå vand.
 

Snorkling og dykning

Omgivet af krystalklart vand og fantastisk undervandsliv er Komandoo Island Resort det perfekte sted for dig, som gerne vil udforske det fascinerende liv under havets overflade med snorkel eller dykkermaske.
 
Resortets eget husrev, som kan nås med snorkel direkte fra stranden, er et fantastisk sted at opleve smukke koralrev fyldt med farverige fisk. Her er også mulighed for at opleve muræner, rokker og rolige havskildpadder. Har du heldet med dig, kan du også – særligt i perioden fra november til marts – være heldig at opleve de enorme djævlerokker.
 
Vil du opleve endnu mere, tilbyder resortets dykkercenter uforglemmelige oplevelser for både begyndere og øvede, og med mere end 50 fantastiske dykkerspots i umiddelbar nærhed, er der rig mulighed for varierede oplevelser.
 
De mange kanaler omkring Komandoo Island Resort gør det til et hotspot for hajer, og dykkere oplever ofte fredelige grå revhajer og sølvtippede hajer i vandene omkring øen.
 
I løbet af en halv times sejlads kan du også nå Kuredu Caves, som er særligt kendt for sin store population af havskildpadder, og hvor du også kan være heldig at opleve pilrokker, dragefisk, pindsvinefisk og meget mere. Du kan også besøge Kuredu Express, som er et af de mest populære dykkerspots i Maldiverne med blandt andet grå revhajer, store tunfisk, ørnerokker, barracudaer, pilrokker og napoleonfisk.
 
Dykkercentret tilbyder desuden et bredt udvalg af PADI-dykkerkurser.
 

Aktiviteter og udflugter

På Komandoo Island Resort bestemmer du helt selv tempoet. Her er rig mulighed for slappe af og nyde den hyggelige ø-stemning i det lille, luksuriøse barfodsparadis, og skal der ske lidt mere, er der et væld af aktiviteter og udflugter at vælge mellem.
 
Begrav fødderne i det bløde strandsand og nyd udsigten til de svajende palmer, tag en dukkert i det krystalklare hav, udforsk livet under vandoverfladen med snorkel eller prøv kræfter med stand up paddling (SUP). Du kan også sejle katamaran, windsurfe eller udforske den smukke lagune på egen hånd i en kajak, og er du nybegynder, er det muligt at tilkøbe undervisning.
 
Trænger du til en pause fra stranden og havet, er der også en dejlig swimmingpool, og vil du gerne have pulsen op, kan du booke en badmintonbane eller besøge resortets træningsrum.
 
Bagefter kan du lade dig forkæle i spaafdelingen, som blandt andet tilbyder yoga og en lang række afslappende spabehandlinger, herunder parmassage og resortets signaturbehandling Maldivian Island Paradise, hvor hele kroppen bliver forkælet fra top til tå.
 
Vil du opleve endnu mere af vidunderlige Maldiverne, kan du tage på en af resortets mange udflugter. Du kan for eksempel besøge en lokal ø og blive klogere på en maldiviske kultur, tage på en heldagstur med sejlbåd, spille golf på søsterhotellet Kuredu Island Resort eller besøge et marinecenter og lære meget mere om bevarelsen af havskildpadder. Udvalget af udflugter varierer og oplyses ved ankomst til hotellet.
 

Restauranter og barer

Uanset om du er udkig efter en romantisk middag for to under stjernerne, en overdådig buffet eller fine dining, finder du det på Komandoo Island Resort.
 
Den hyggelige hovedrestaurant har en vidunderlig udsigt over lagunen og byder på en overdådig buffet med velsmagende retter fra hele verden, mens a la carte-restauranten tilbyder fine dining i enestående omgivelser. Restauranten ligger på pæle direkte i den rolige lagune og er det perfekte sted til en romantisk aften.
 
Komandoo Island Resort har også flere barer, som byder på et bredt udvalg af frugtjuicer, kaffe, vine og farverige cocktails.
 
Vil du have en helt unik oplevelse, kan du bestille bord på 5.8 Undersea Restaurant – verdens største undervandsrestaurant, hvor alle vægge og lofter er lavet af glas. Restauranten ligger på søsterhotellet Hurawalhi Maldives, blot få minutter fra resortet, og et besøg her er uden tvivl en oplevelse for livet.
 
Dit ophold på Komandoo Island Resort er som udgangspunkt med helpension, hvor morgenmad, frokost og aftensmad fra buffet er inkluderet. Drikkevarer er for egen regning. Det er dog muligt at opgradere til all inclusive, hvor alle måltider, (lokale) drikkevarer samt udvalgte aktiviteter er inkluderet. Du kan læse mere om all inclusive her.

Sådan bor du:

På Komandoo Island Resort bor du i romantiske villaer med plads til 2-3 personer. Fælles for alle villaer er, at de ligger i smukke omgivelser og har aircondition, minibar, safebox, wi-fi, strandhåndklæder samt mange flere faciliteter, som sikrer dig en skøn og afslappende ferie.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætters ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med vandflyver til/fra lufthavnen
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende