>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Sun Siyam Olhuveli

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Sun Siyam Olhuveli

Populær
Familievenlig
Snorkling
I hjertet af Maldiverne, omkranset af krystalklart, azurblåt vand og kridhvide sandstrande, finder du smukke Sun Siyam Olhuveli – blot 45 minutter med speedbåd fra lufthavnen i Malé. Resortet er ideelt for dig, som drømmer om en skøn og afslappende familieferie i tropiske og luksuriøse omgivelser.
 

Ideelt for familier

Sun Siyam Olhuveli er et ideelt resort for familier med børn. Den billedskønne sandstrand har fint, hvidt sand og krystalklart, roligt vand, som indbyder til leg, svømmeture, snorkling og vandsportsaktiviteter.
 
Der er også en børnepool, hvor familiens mindste kan plaske rundt, en hyggelig legeplads, samt børneklub for både små og store med sjove aktiviteter.
 

Snorkling og dykning i verdensklasse

De smukke bounty-strande og det krystalklare vand er uden tvivl hovedattraktionen på Sun Siyam Olhuveli, og koralrevet lige ud for resortet byder på uforglemmelige snorkeloplevelser for hele familien, uanset om I er øvede eller begyndere.
 
Du får nemt adgang til resortets fantastiske husrev via en gangbro. Her kan du foruden de smukke koraller være heldig at opleve fascinerende djævlerokker, majestætiske skildpadder og et væld af farverige fisk.
 
Drømmer du om at udforske livet under havoverfladen endnu mere, kan du booke en bådtur til andre koralrev eller til Shark Point, hvor du kan være heldig at opleve nursehajer.
Sun Siyam Olhuveli har også sit eget SSI-certificerede dykkercenter, hvor du kan leje snorkle- og dykkerudstyr, prøve at dykke med flaske, tage dykkercertifikat eller booke ture med mulighed for at svømme med hvalhajer og udforske gamle skibsvrag.
 

Aktiviteter og udflugter

Lagunen ved Sun Siyam Olhuveli er med sit rolige, krystalklare vand den perfekte legeplads for vandsportsentusiaster i alle aldre. Her kan du blandt andet prøve kræfter med windsurfing, kitesurfing eller wave-surfing, leje jetski, sejle en tur katamaran eller nyde de smukke omgivelser fra en kano eller et stand up paddleboard.
 
Trænger du til en pause fra vandet, er der mulighed for at spille tennis, badminton, beachvolley og bordtennis.
 
Resortet arrangerer også et bredt udvalg af udflugter, hvor du kan opleve lokale øer, tage på fisketur eller delfincruise, eller tage på tur til den pulserende hovedstad Malé med hektiske markeder og moskeer. Udvalget af udflugter varierer og oplyses ved ankomst til hotellet.
 
Drømmer du om selvforkælelse, kan du nyde den rolige og idylliske stemning i spaafdelingen eller slappe af i saunaen eller jacuzzien. Du kan også bestille en spabehandling i en af de private spapavilloner, der ligger gemt flere steder i den eksotiske have, hvor du kun kan komme til via en privat gangbro. Her er der bl.a. mulighed for parmassage og udendørs blomsterbad.
 

Restauranter og barer

På Sun Siyam Olhuveli er der flere forskellige restauranter, hvor du kan få alt, hvad hjertet begærer fra japansk sushi, indiske karryretter og italienske klassikere til maldiviske specialiteter, grillede bøffer og naturligvis lækker, friskfanget fisk og skaldyr. Udvalgte restauranter og barer kan være forbeholdt gæster i særlige værelsestyper.
 
Resortet har desuden flere barer, som byder på et bredt udvalg af iskolde øl, sodavand, farverige cocktails, kaffe og meget mere.
 
Dit ophold på Sun Siyam Olhuveli er som udgangspunkt med helpension, hvor morgenmad, frokost og aftensmad fra buffet er inkluderet. Foretrækker du a la carte, kan du få rabat på udvalgte restauranter. Drikkevarer er for egen regning.
 
Det er muligt at opgradere til all inclusive, hvor både måltider og (lokale) drikkevarer er inkluderet.

Sådan bor du:

På Sun Siyam Olhuveli bor du i lækre værelser, villaer eller suiter med privat balkon eller terrasse. Alle værelser har behagelige senge, wi-fi, safebox, aircondition og meget mere forkælelse til dig på din ferie.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med speedbåd til/fra lufthavnen
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende