>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Sandies Bathala Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Sandies Bathala Maldives

Populær
Snorkling

På Sandies Bathala Maldives får du noget af det bedste, Maldiverne har at byde på. Det 4-stjernede resort ligger på en lille, privat paradisø omgivet af et helt fantastisk husrev med rig mulighed for snorkling.

Resortøen ligger ca. 15 minutter med vandflyver fra lufthavnen i Malé, og flyveturen er en helt unik oplevelse, hvor du kan nyde den formidable udsigt over de mange småøer, som ligger spredt ud i det azurblå vand.

 

Snorkling og dykning

Sandies Bathala Maldives er kendt for sit fantastiske husrev og dykkercentret Werner Lau Diving Center, som er populært blandt dykkere fra hele verden.

Drømmer du om at snorkle og udforske Maldivernes fascinerende undervandsliv, er du kommet til det helt rigtige sted. Snorkeludstyr kan lånes på resortet, så du kan tage på opdagelse på egen hånd, og resortet tilbyder også guidede snorkelture ved husrevet, hvor du blandt andet kan være heldig at opleve sorttippede revhajer, ørnerokker og farverige papegøjefisk.

Vil du opleve endnu mere, kan du tilkøbe snorkeludflugter til nogle af de populære snorkelsteder i nærheden med mulighed for at opleve skildpadder, hajer, stimer af farverige fisk og majestætiske djævlerokker.

Dykker du, findes nogle af Maldivernes bedste dykkersteder, herunder Fishead, Maaya Tila og Manta Point, i kort afstand fra resortet, og dykkercentret tilbyder også dykkerkurser på alle niveauer fra Open Water til professionel.

 

Aktiviteter og udflugter

Kridhvide sandstrande, svajende palmer og krystalklart vand pryder den lille paradisø og indbyder til lange dovne dage med fødderne i det bløde strandsand og dejlige svømmeture i det rolige havvand.

Resortet har også en skøn swimmingpool, som ligger direkte på stranden med en vidunderlig, 180 graders udsigt over det azurblå hav.

Har du lyst til at opleve endnu mere af Maldiverne, tilbyder Sandies Bathala Maldives en række udflugter mod betaling. Du kan for eksempel tage på ø-hop, prøve kræfter med dybhavsfiskeri eller tage på et romantisk sunset-cruise – og trænger du til en pause fra sol og vand, kan du få pulsen op i træningsrummet eller forkæle dig selv med en afslappende massage, bodyscrub eller skønhedsbehandling i resortets eksklusive spaafdeling.

 

Restauranter og barer

Dit ophold på Sandies Bathala Maldives er med all inclusive, hvor morgenmad, frokost og aftensmad, formiddags- og eftermiddagssnacks, drikkevarer (lokale mærker) i løbet af dagen og udvalgte cocktails efter kl. 18 er inkluderet sammen med blandt andet wi-fi, strandhåndklæder og lån af snorkeludstyr.

Hovedmåltiderne serveres fra en overdådig buffet i restauranten The Island Gallery, som også har live cooking stations med frisk fisk, pasta, pizza og traditionelle, maldiviske retter.

Vil du have en helt unik oplevelse, kan du (mod betaling) bestille en lækker a la carte-middag direkte på stranden til lyden af havets rolige bølger.

Resortet har også en hyggelig bar, som foruden formiddags- og eftermiddagssnacks serverer kolde øl, sodavand, vin, juice m.m. i løbet af dagen. Her kan du også nyde en lækker cocktail før eller efter aftensmaden, mens du nyder udsigten og de dejlige omgivelser.

Sådan bor du:

På Sandies Bathala bor du enten i en lækker Beach Bungalow direkte på stranden eller i en Water Villa, som står på pæle i den turkisblå lagune.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • All inclusive
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med vandflyver til/fra lufthavnen
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover all inclusive-programmet
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende