>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Vilamendhoo Island Resort & Spa

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Vilamendhoo Island Resort & Spa

Familievenlig
Snorkling

Vilamendhoo Island Resort & Spa er et skønt, familievenligt resort med helt fantastisk snorkling direkte fra stranden og masser af aktivitetsmuligheder for hele familien – samt flere områder kun for voksne til dem, som rejser uden børn.

Resortet ligger på en privat ø i South Ari-atollen, og turen herud tager cirka 25 minutter med vandflyver. Glæd dig til en helt unik oplevelse, når du flyver hen over Maldivernes mange paradisøer, og oplev helt nye nuancer af blå i det smukke Indiske Ocean. Ved ankomst bliver du budt velkommen af kridhvide sandstrande, svajende palmer og krystalklart vand.

 

Snorkling og dykning i verdensklasse

Rejser du til Maldiverne for at opleve det fascinerende og farverige undervandsliv, er du kommet til det helt rigtige sted.

Den 900 m lange og 250 m brede ø er omgivet af et helt fantastisk husrev, som du nemt kan svømme ud til og snorkle ved direkte fra stranden. Du har altså alle muligheder for at udforske det betagende undervandsliv, lige når du har lyst.

Koralrevet ved Vilamendhoo Island Resort & Spa er uden tvivl et af højdepunkterne på resortet, og her ses ofte store skildpadder, napoleonsfisk, sorttippede revhajer, ørnerokker og naturligvis et væld af farverige, tropiske fisk.

Resortet har også et dykkercenter, som tilbyder scuba diving – både ved husrevet, men også ved nogle af de mange spændende dykkerspots i området, hvor der blandt andet er gode muligheder for at dykke med enorme djævlerokker og gigantiske hvalhajer.

Dykkercentrets dygtige PADI-instruktører tilbyder desuden et væld af dykkerkurser for både begyndere og øvede, og vil du gerne tage dykkercertifikat, er Vilamendhoo Island Resort & Spa det perfekte sted.

 

Fantastisk for familier

Vilamendhoo Island Resort & Spa er et fantastisk sted for familier med både små og store børn.

Strandens bløde sand er den perfekte legeplads for de mindste, og de kan nemt følge med i livet under havoverfladen direkte fra strandkanten eller fra en af broerne, mens de lidt større børn kan opleve det fascinerende undervandsliv helt tæt på ved husrevet lige ud for stranden.

Resortet har også et skønt, familievenligt poolområde med en lille, lavvandet børnepool og masser af liggestole og parasoller. Ved siden af poolområdet findes en skøn legeplads, hvor børnene hurtigt får nye venner, samt en poolbar, hvor børnene kan få en is og forældrene kan nyde en forfriskende cocktail.

Der findes også flere familievenlige vandsportsaktiviteter og udflugter. Tag for eksempel på en hyggelig sejltur med en traditionel, maldivisk dhoni med mulighed for at svømme og snorkle samt opleve hvalhajer, skildpadder og djævlerokker undervejs.

Rejser I som familie, kan I bo i lækre villaer med plads til to voksne og to børn under 15 år, hvor børnene naturligvis får deres egne senge, og er I flere, der rejser sammen, er det muligt at booke to sammenhængende strandvillaer, hvor I deler en hyggelig terrasse.

 

Aktiviteter og udflugter

På Vilamendhoo Island Resort & Spa er der ingen risiko for at komme til at kede sig.

Du kan nemt udforske den rolige, krystalklare lagune i en kajak, mens du holder øje med rokker og tropiske fisk, eller tage en tur på SUP-board i solnedgangen. Lagunen er også ideel til windsurfing, uanset om du er begynder eller øvet, og vil du virkelig have vind i håret, kan du sejle en tur med katamaran.

Trænger du til en pause fra strand og vand, kan du spille badminton, tennis, volleyball eller petanque, få pulsen op i træningsrummet, deltage i en yogatime eller øve dit golfspil på den lille putting green. Du kan også forkæle dig selv med et besøg i resortets spaafdeling, som tilbyder et væld af lækre, afslappende behandlinger og massager.

Foruden den dejlige hovedpool, som ligger omkranset af svajende palmer, har resortet også en vidunderlig infinity-pool kun for voksne over 18 år, hvor du kan tage en svalende dukkert, nyde den spektakulære udsigt over havet eller nyde en drink i poolbaren.

Vil du opleve endnu mere af Maldiverne, tilbyder resortet et bredt udvalg af spændende udflugter fra snorkelture og dykning med djævlerokker, hvalhajer og nursehajer til sejlture i solnedgangen, fisketure og ø-hop, hvor du kan opleve lokale øer, maldivisk kultur og lokalt håndværk. Udvalget af udflugter varierer og oplyses på resortet.

 

Restauranter og barer

Vilamendhoo Island Resort & Spa har to hyggelige, open-air buffetrestauranter, hvor du kan nyde lækre retter fra hele verden med fødderne begravet i det fine strandsand. Den ene buffetrestaurant er meget familievenlig, mens den anden er forbeholdt voksne over 18 år.

Derudover er der to a la carte-restauranter, hvor du kan nyde lækre, asiatiske retter med udsigt over det endeløse Indiske Ocean, eller få en unik, gastronomisk oplevelse på Hot Rock, hvor du selv tilbereder lækkert kød samt friskfanget fisk og skaldyr på varme vulkansten.

Drømmer du om romantik, er det også muligt at arrangere en romantisk middag for to direkte på stranden.

Der er også flere barer, hvor du kan nyde et glas vin, en kold øl eller en forfriskende cocktail – eller stille den lille sult i løbet af dagen. Der er også en skøn Sunset Bar for voksne over 18 år.

Dit ophold på Vilamendhoo Island Resort & Spa er som udgangspunkt med helpension, hvor morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. Det er dog muligt at opgradere til all inclusive, hvor snacks og is mellem hovedmåltiderne, (lokale) drikkevarer samt udvalgte aktiviteter også er inkluderet.

Sådan bor du:

På Vilamendhoo Island Resort & Spa bor du i lækre og moderne værelser eller villaer med dobbeltseng, minibar, safebox og aircondition. Alle værelsestyper har egen terrasse, hvor du kan nyde udsigten til de smukke omgivelser.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætters ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med vandflyver til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende