Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Maldiverne

Luksus på Maldiverne Fra kr. 15995

Tag på 10 dages luksusferie til Maldiverne, med 8 nætter på det skønne Olhuveli Beach & Spa, der byder på hvide sandstrande, turkisblåt hav, snorkling ved koralrevet

10 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Maldiverne

En rejse til Maldiverne er en rejse til paradis og en oplevelse for livet. Her er billedskønne laguner, kridhvide sandstrande og smukke koralrev med farverige fisk, store havskildpadder og sorttippede revhajer.

 

Maldiverne er en fantastisk feriedestination for alle, som ønsker en luksuriøs ferie med all inclusive og mulighed for masser af afslapning. De fleste hoteller ligger på deres egen lille private ø, så du slipper for at bekymre dig om, at stranden bliver overfyldt, og kan nemt gå på opdagelse på egen hånd.

 

Om du skal på en romantisk bryllupsrejse eller holde ferie med børn eller gode venner – når du rejser til Maldiverne, er der noget for alle og rig mulighed for at komme helt ned i tempo på de smukke, fredfyldte paradisøer.

 

Maldiverne er beliggende i Det Indiske Ocean og består af 1200 små øer, som er inddelt i 26 mindre øgrupper, kaldet atoller. En atol er resterne af en vulkanø, der er indrammet af koralrev, som beskytter øerne fra store bølger.

 

De skønne paradisøer er derfor den perfekte badedestination med rig mulighed for at snorkle og udforske de smukke koralrev – også for børn. Og med kun 4 timers tidsforskel og ca. 30 grader året rundt er en rejse til Maldiverne ideel for dig, som går efter en unik badeferie med luksus, minimal påvirkning af døgnrytmen og masser af afslapning i gudeskønne omgivelser.

 

En rejse til Maldiverne er kort sagt en rejse for livet.

 

 

Rejs med Flamingo Tours til Maldiverne

Der findes mange eksotiske rejsemål og mange rejseselskaber, som tilbyder at arrangere din drømmerejse. Hos Flamingo Tours stræber vi efter at give dig det bedste i verden. Vores rejser til Maldiverne går derfor til et nøje udvalgt hotel, som er indbegrebet af paradis og luksus.

 

Desuden stræber vi efter at gøre hele processen så simpel og gennemskuelig som overhovedet muligt, så du kun skal tænke på at pakke dit pas og din kuffert – resten kan du trygt overlade til os.

 

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud på en rejse til Maldiverne.