Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Rejser til Maldiverne

Derfor skal du rejse til Maldiverne

En rejse til Maldiverne er en rejse til paradis og en oplevelse for livet!

 

5 grunde til at vælge Maldiverne

1. Billedskønne laguner med krystalklart vand

2. Kridhvide, palmeklædte sandstrande

3. Smukke koralrev med farvestrålende fisk og havskildpadder

4. Luksuriøse resorts og hoteller

5. Masser af aktivitetsmuligheder

 

Maldivernes paradisøer er kort sagt en fantastisk feriedestination for alle, som drømmer om en luksuriøs ferie med all inclusive og mulighed for masser af afslapning i eksotiske omgivelser.

Maldiverne: Paradis med all inclusive

For mange står Maldiverne som den ultimative luksus- og badeferiedestination – og det er der rigtig god grund til!

De fleste hoteller på Maldiverne ligger på hver sin egen ø omgivet af kridhvide, palmeklædte sandstrande og roligt, krystalklart vand med rig mulighed for at snorkle og udforske de smukke koralrev.

Hotellernes all inclusive-programmer inkluderer, foruden god mad og en bred vifte af drikkevarer, ofte et væld af aktiviteter som snorkling, paddle board, kajak, windsurfing, tennis og beachvolley.

Uanset om du rejser med børn, med venner, alene eller på bryllupsrejse, er en rejse til Maldiverne en oplevelse for livet.

Drinks ved stranden

Bedste årstid på Maldiverne

Maldiverne er en fantastisk badeferiedestination med dagtemperaturer på ca. 30 grader og 7-9 solskinstimer året rundt.

Regntiden på Maldiverne løber fra maj til oktober med ca. 13-16 nedbørsdage per måned. Oftest falder regnen dog som kortvarige regnskyl, hvorefter det klarer op, og solen atter bryder igennem.

Maldivernes højsæson ligger modsat fra november til april og byder normalt på masser af sol samt gode muligheder for at bade og snorkle i det rolige Indiske Ocean.

Læs meget mere om vejret på Maldiverne og find den bedste årstid her.

Undervandsfoto af farverige fisk

Rejs til Maldiverne med Flamingo Tours

Hos Flamingo Tours går vi benhårdt efter at give dig det bedste i verden. Vores rejser til Maldiverne går derfor til et nøje udvalgt hotel, som er indbegrebet af paradis og luksus.

Og med kun 4 timers tidsforskel er en rejse til Maldiverne ideel for dig, som går efter en unik badeferie med luksus, minimal påvirkning af døgnrytmen og masser af afslapning i gudeskønne omgivelser.

Se rejsen: Luksus på Maldiverne

Drømmer du om at kombinere din afslappende ferie på Maldiverne med spændende oplevelser, kultur og natur, anbefaler vi at kombinere rejsen med en rundrejse i Sri Lanka.

Se rejsen: Magiske Sri Lanka og Maldiverne
Flyvingen og Maldiverne i baggrunden