Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Rejser til Maldiverne

Luksus på Maldiverne Fra kr. 15695

Tag på 10 dages luksusferie til Maldiverne, med 8 nætter på det skønne Olhuveli Beach & Spa, der byder på hvide sandstrande, turkisblåt hav, snorkling ved koralrevet

10 dage Fly inkluderet Læs mere

Rejser til Maldiverne

Maldiverne er beliggende i Det Indiske Ocean, og består af 1200 små øer, som er inddelt i 26 mindre øgrupper, der også bliver kaldt for atoller. En atol er resterne af en vulkanø, som er indrammet af koralrev. Dette gør at Maldiverne ligner en cirkel af land med hav i midten. Det omkringliggende koralrev beskytter øerne fra store bølger, hvilket giver nogle billedskønne laguner. Derfor er Maldiverne den perfekte rejsedestination, hvis man gerne vil snorkle, og udforske koralrevet. De smukke koralrev på Maldiverne er fyldt med farverige fisk, og man kan opleve mange forskellige arter såsom store havskildpadder, dragefisk og sorttippet revhaj.

 

Paradisøer – verdens smukkeste øer

Ud af de 1200 øer, er kun ca. 200 af dem beboet. De fleste hoteller ligger derfor på deres egen lille private ø, så man skal ikke bekymre sig om at stranden bliver overfyldt. En rejse til Maldiverne er til dig, der elsker en rejse i luksus og med all inclusive.

Maldiverne er den ideelle destination til en romantisk bryllupsrejse, eller en afslappende ferie med familien, da man kommer helt ned i tempo på disse fredfyldte paradisøer. Rejser du til Maldiverne, behøver du ikke at tænke meget på temperaturen; den ligger lige omkring de 30 grader hele året rundt, og tidsmæssigt er de 4 timer foran Danmark.

 

Rejs med Flamingo Tours til Maldiverne

Der findes mange eksotiske rejsemål i verden, og mange ting man skal være opmærksom på. Hos Flamingo Tours stræber vi efter at gøre det hele så simpelt og gennemskueligt som muligt, så du kun skal tænke på at pakke dit pas og din kuffert.