Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Cykeltur i Havana

Kom bag facaden og oplev fantastiske Havana på en oplevelsesrig cykeltur.

 

Cykelturen starter om morgenen, mens solen endnu ikke er for skarp, og varer cirka 3 timer. Turen er velegnet for alle over 147 cm og strækker sig over cirka 13 km.

 

Første stop er Capitolio, hvorefter turen går gennem Chinatown til Plaza de la Revolución med mindesmærket for nationalhelten José Martí.

 

Efter en kort pause fortsætter du til Christopher Columbus-kirkegården. Entreen er inkluderet, så du kan gå på opdagelse på den imponerende kirkegård, hvor mere end 1 million mennesker er begravet.

 

Herfra cykler du videre til Calle 23 og Universidad de la Habana, som med sin opførelse i 1728 er det ældste universitet på Cuba. Dernæst går turen til Callejon de Hamel - et smalt og charmerende stræde fyldt med farverige vægmalerier og skulpturer.

 

Efter besøget i Callejon de Hamel fortsætter du til El Malecon og følger den berømte strandpromenade hele vejen til fortet Castillo de San Salvador de la Punta ved indsejlingen til Havana-bugten.

 

Herefter cykler du tilbage og afleverer cyklerne, hvorefter byrundturen i den gamle bydel Havana Vieja fortsætter til fods. På turen kommer du til at opleve byens fire største torve, Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza de San Fransisco de Asis og Plaza Vieja.

 

På gåturen er også inkluderet et besøg på Palacio de los Capitanes Generales, hvorefter du går tilbage via hovedgaden Calle Obispo.

 

Efter en spændende og oplevelsesrig byrundtur på cykel og til fods er der mulighed for at nyde en forfriskende drink på Sloppy Joes bar, inden du fortsætter på egen hånd.

 

Inkluderet i prisen:

- Kvalitetscykel og cykelhjelm

- Engelsktalende guide

- En flaske vand på cyklen

- En drink på Delirio Habanera Bar

- Entré til Palacio de los Capitanes Generales

- Entré til Cristopher Columbus-kirkegården

 

Ikke inkluderet:

- Personlige udgifter på turen

- Drikkepenge

 

Alle over 147 cm i almindelig fysisk form kan deltage på turen. Vær opmærksom på, at højden på alle deltagere skal oplyses ved bestilling for at sikre cykler i korrekt størrelse.

Pris per person v. 1 person
800 DKK
Pris per person v. 2 personer
590
Pris per person v. 3 personer
520
Pris per person v. 4 personer
450
Prisen inkluderer cykelleje, guide og entréer.