Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Cykeltur i Havana

Cykeltur i Havana

Cuba

Kom bag facaden og oplev fantastiske Havana på en oplevelsesrig cykeltur.

Cykelturen starter fra dit casa/hotel om morgenen, mens solen endnu ikke er for skarp, og varer cirka 2½ timer. Turen strækker sig over cirka 16 km og er velegnet for alle over 147 cm.

Første stop er Capitolio, hvorefter turen går gennem Chinatown til Plaza de la Revolución med mindesmærket for nationalhelten José Martí.

Efter en kort pause fortsætter du til Colon Cemetery. Entreen er inkluderet, så du kan gå på opdagelse på den imponerende kirkegård, hvor mere end 1 million mennesker er begravet.

Herfra cykler du videre til Calle 23 og Universidad de la Habana, som med sin opførelse i 1728 er det ældste universitet på Cuba. Dernæst går turen til Callejon de Hamel - et smalt og charmerende stræde fyldt med farverige vægmalerier og skulpturer.

Efter besøget i Callejon de Hamel fortsætter du til El Malecon og følger den berømte strandpromenade hele vejen til fortet Castillo de San Salvador de la Punta ved indsejlingen til Havana-bugten.

Herefter cykler du tilbage og afleverer cyklerne, hvorefter byrundturen i den gamle bydel Havana Vieja fortsætter til fods. På turen kommer du til at opleve byens fire største torve – Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza de San Fransisco de Asis og Plaza Vieja.

På gåturen er også inkluderet en drikkepause på Creperie Oasis Nelva, inden du fortsætter til Museo de la Real Fuerza – Cubas ældste fæstning. Herefter går du tilbage via hovedgaden Calle Obispo.

Efter en spændende og oplevelsesrig byrundtur på cykel og til fods anbefaler vi at slutte af med en forfriskende drink på Sloppy Joes bar, inden du fortsætter på egen hånd.

 

Inkluderet i prisen:

- Cykel og cykelhjelm

- Engelsktalende guide

- En flaske vand på cyklen

- Entré til Museo de la Real Fuerza

- Entré til Cristopher Columbus-kirkegården

- En drink på Creperie Oasis Nelva

 

Ikke inkluderet:

- Personlige udgifter på turen

- Drikkepenge

- Evt. frokost

 

Vær opmærksom på, at højden på alle deltagere skal oplyses ved bestilling for at sikre cykler i korrekt størrelse.

Priser

Pris per person
615 DKK
Prisen inkluderer cykelleje, guide og entréer.
Fakta om Cuba
  • Havana
  • Spansk
  • Cubanske pesos (CUP)
  • 11,34 millioner
  • 15-33°C
  • Tidsforskel: -6 timer