Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Masai Mara National Reserve

21.12.2017

Det er ikke uden grund, at Masai Mara National Reserve er en af de mest berømte nationalparker i hele Afrika. Parken er verdenskendt for sit helt exceptionelle dyreliv, som tæller både løver, leoparder, geparder, elefanter og rigtig mange andre dyr, samt for de karakteristiske, kvægvogtende masaier, som har været med til at give området sit navn.

Relaterede rejser

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15395

Med én nat i dyrerige Lake Nakuru og tre nætter i ubeskrivelige Masai Mara er dette den perfekte rejse, hvis du drømmer om safari med mange dyr og minimal transport. Rejsen afsluttes med en lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14495

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15495

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 13895

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18495

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

Selvom Masai Mara National Reserve med sine 1.510 kvadratkilometer ikke er den største af Kenyas nationalparker, er den uden tvivl et af verdens mest vildtrige områder og byder samtidig på helt fantastiske naturoplevelser. Den endeløse græssavanne med spredte akacietræer og skovområder brydes af Mara-floden, som løber gennem parken, og afgrænses af Victoria-søen mod vest og af Rift Valley mod øst.

Ved Mara-floden findes et rigt dyreliv ved de såkaldte ”hippo pools”, hvor store flokke af flodheste og krokodiller samt et væld af fugle holder til. Desuden har Masai Mara National Reserve en stor bestand af elefanter, bøfler, giraffer og adskillige antilopearter. Selv det sjældne sorte næsehorn kan man være heldig at finde i områder med tæt buskads.

Med en imponerende bestand af rovdyr også, heriblandt løver, leoparder, geparder, hyæner og hele 57 forskellige arter af rovfugle, er nationalparken kendt som et af de bedste steder at opleve ”The Big Five”, som består af løven, leoparden, bøflen, næsehornet og elefanten.

Slutteligt er Masai Mara National Reserve nok allermest kendt som stedet, hvor man kan opleve det største vidunder inden for dyreverdenen – den store migration, som finder sted fra juli til oktober. Her vandrer mere end en million gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti i Tanzania til Masai Mara i Kenya i sin søgen på vand og frisk græs. Undervejs må de mange dyr krydse Mara-floden, hvilket ikke er ufarligt, da strømmen er stærk og sultne krokodiller venter i vandet.

At overvære den store migration er helt klart en oplevelse for livet, men Masai Mara National Reserve er med sin imponerende bestand af vilde dyr og fugle uden tvivl et besøg værd hele året rundt.

Læs mere om alle vores rejser til Kenya og bliv inspireret til din næste drømmerejse her.