Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Masai Mara National Reserve

21.12.2017

Masai Mara reservatet er uden tvivl et af verdens mest vildtrige områder. Med sine 1.510 km2 har Masai Mara et meget varierende landskab, med græssavanne med spredte akacietræer og buskområder, samt Mara floden der løber gennem parken, og med Rift Valley skrænten som baggrunden. I området er der spræt små masai landsbyer, hvor masai folket vogter deres hjord, og beskytter dem fra rovdyr.

Desuden har Masai Mara reservatet en stor bestand af elefanter som kan findes over hele reservatet. Og selv det sjældne sorte næsehorn kan findes i områder med tæt buskads. Derudover kan der både ses bøfler, giraffer samt en adskillige antilope arter.

Ved Mara floden kan man finde et stort dyreliv ved de såkaldte ”hippo pools” hvor store flokke flodheste, krokodiller og et væld af fugle holder til.

Masai Mara er et af de fineste steder at se ”The Big Five”: Løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant.

Området er især kendt for at være stedet man kan opleve det største vidunder indenfor dyreverdenen, nemlig den store migration. Som er den store vandring af 1,5 millioner Gnuer og ca. en halv million Zebraer fra Serangeti i Tanzania til Masai Mara i Kenya. 

Selve migrationen foretages fra juli til oktober på søgen efter nye græsgange. Hvor de store bestande af dyr krydser Mara-floden. Krydsningen er dog ikke uden farer, da sultne krokodiller venter i vandet og strømmen er stærk.

Hvor der er mange byttedyr er der mange rovdyr. Dette betyder at der også er store bestande af rovdyr. Og der især er mange løver, leoparder, genparter og hyæner. Og ikke mindre end 57 forskellige arter af rovfugle.


Relateret Rejser

Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere