Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Kruger National Park

19.02.2018

Kruger National Park ligger placeret i Sydafrika og besidder et mangfoldigt dyreliv med ca. 150 forskellige pattedyr. Blandt de dyrarter som kan opleves på Kruger National Park, findes der et stort antal giraffer, bøfler, leoparder, løver, elefanter og mange flere. Safari parken byder, ud over vildt dyreliv, på spektakulær natur, som du sent vil glemme. Find mere information nedenfor.

Relaterede rejser

Kruger safari - Big 5 og Oliphant River Fra kr. 11595

7 nætters i Kruger nationalpark - The Big 5 med elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel - Oliphant River - Drakensbjergene - Blyde River Canyon

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Cape Town Fra kr. 16195

7 nætters i Kruger - 4 nætter i Cape Town - The Big 5 - Oliphant River & Drakensbjergene - Blyde River Canyon - Badeferie i Cape Town

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kruger safari og Victoria Falls Fra kr. 19495

7 nætter i Kruger - 3 nætter ved Victoria Falls - The Big 5 - Oliphant River & Drakensbjergene - Blyde River Canyon - Victoria Falls

13 dage Fly inkluderet Læs mere

Kruger National Park er en verdenskendt, og anerkendt safaripark som byder på uforglemmelige safari oplevelser. Den sydafrikanske destination er let at rejse til, grundet områdets kontinuerlige fokus på infrastruktur, hvilket har skabt de bedst mulige forudsætninger for besøgende. 

Inden nationalparken blev aktuel, følger en historie. Den oprindelige befolkning var sydafrikanske stammer, hvis hulemallerier kan ses forskellige steder i parken. Den passionerede jæger, Paul Kruger, var manden som i 1898, indså et behov for at beskytte det vilde dyreliv og natur. Det er mange års ihærdigt arbejde og samarbejde, som har givet form og prestige til det, som i dag er kendt, som Kruger National Park. 

 

Den naturlige mangfoldighed, som kan opleves på nationalparken er meget unik, og en af verdens absolut mest naturrige. Parkens liv omfatter ca. 150 forskellige pattedyr, 500 fuglearter, 114 krybdyrarter og en smuk natur.

 

Nationalparkens aflange størrelse er på 350 km i længde, 60 km i bredde, og med et samlet areal på ca. 20.000 kvadratkilometer. Sammenlignes arealet på Kruger National Park med dansk geografi, svarer det til ca. 2/3 af hele Jylland. Med så store arealer fyldt med dyreliv, er der stor sandsynlighed for eventyrlige oplevelser.     

     

Safari parken kan byde på åbne biler, som gør oplevelsen mere naturnær og virkelig. Turene akkompagneres med meget dygtige og erfarne guides, som sørger for maksimal sikkerhed. Derfor kan du trygt læne dig tilbage og nyde Nationalparkens vilde dyreliv, natur og ikke mindst kulturelle fodspor.

 

Klimaet på nationalparken lyder på en gennemsnitlig højeste temperatur på 28 grader celsius, og laveste, på 8 grader celsius. Vinter i månederne april til august, har solrige og lune dage, mens nætterne kan være kølige. I disse måneder, er det nemmest at observere dyrene, da floderne har mindre vand, og træerne mindre blade. Sommeren er meget varm, frodig og fugtig, med mange små og nyfødte dyr.