Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Dagsudflugt til Nusa Penida (Fra Lembongan)

Glæd dig til at opleve Nusa Penidas absolutte højdepunkter på denne dagsudflugt - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel’s Billabong. Læs mere her.

Dagsudflugt til Nusa Penida (Fra Lembongan)

Bali

Glæd jer til en uforglemmelig dagsudflugt til den idylliske paradisø, Nusa Penida, der ligger nær Lembongan.

Efter en lækker morgenmad bliver I hentet direkte på jeres hotel og begiver jer mod Lembongans havn, hvor en privat båd venter for at transportere jer til Nusa Penida.

Ved ankomsten til Nusa Penida står en privat chauffør klar til at byde jer velkommen og guide jer gennem tre af øens mest betagende seværdigheder – Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.

Kelingking Clift, en af Nusa Penidas hovedattraktioner, vil forbløffe jer med klipper, der set fra fugleperspektiv ligner en Tyrannosaurus Rex. Fra klippernes top åbenbarer sig en fantastisk udsigt over den kridthvide sandstrand, omringet af stejle klipper og turkisblåt hav.

Broken Beach præsenterer jer for en charmerende lille lagune, kendt for sin naturlige klippebue, der omfavner bugten og tillader havvandet at strømme ind og ud. En spadseretur omkring lagunen lader jer indsnuse den fortryllende udsigt over det klare vand.

Angel's Billabong beskrives bedst som en naturmæssig infinity-pool, karakteriseret ved sine smaragdgrønne nuancer, krystalklare vand og dramatiske klipper. Her kan I fordybe jer i den fantastiske panoramaudsigt, og ved lavvande er det endda muligt at svømme i den skønne naturlige pool.

Priser

Pris pr. person
1200 DKK
Børn 2-12 år
1060 DKK
Turen inkluderer privat transport, privat båd og frokost på en lokal restaurant.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer