Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Snorkling og Turtle Island med glasbundsbåd

Oplev en verden under havets overflade i Tanjung Benoa med dette spændende undervandseventyr. Tag med på en glasbundsbåd, besøg Skildpaddeøen og nyd snorkling i det klare vand. En uforglemmelig rejse venter på dig!

Snorkling og Turtle Island med glasbundsbåd

Bali

Du træder ombord på en glasbundsbåd ved kysten af Tanjung Benoa Beach. Glasbundsbåden sejler ud på havet, og du kan se ned i op til 300-500 meters afstand fra kysten.
 
Den erfarne bådfører vil være din guide, mens du beundrer det smukke undervandslandskab gennem bådens glasbund. Du vil blive forbløffet over synet af farverige fisk og frodige havplanter. Sørg for at medbringe brød, så du kan nyde at fodre fiskene, mens der sejles.
 
Herefter fortsætter turen til Skildpaddeøen, en kort 15-minutters sejltur derfra. Når du ankommer til Tanjung Benoas Skildpaddeø, vil guiden invitere jer til at betragte de majestætiske grønne skildpadder. Her vil du også få mulighed for at lære om pleje og bevarelse af skildpadder, lige fra de nyklækkede skildpaddeunger til de ældre skildpadder, der har levet i årtier. 
 
Til sidst sejler du i en traditionel træbåd til snorkelstedet. Her kan du nyde skønheden i koralrevene og det livlige havmiljø, hvor du kan observere de farverige fisk og en overflod af havplanter. Takket være det rolige og klare vand i Tanjung Benoa, er dette det ideelle sted for begyndere at udforske undervandens skønheder ved snorkling.
 
Alt nødvendigt snorkeludstyr er inkluderet, så du kan nyde denne uforglemmelige oplevelse i dit eget tempo.

Priser

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer