>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Snorkling ved Menjangan Island

Drømmer du om at opleve det farverige og fascinerende liv under havets overflade? Så er en snorkeltur til Menjangan Island lige noget for dig.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til havnen, hvorfra du sejler til Menjangan Island.

De spektakulære koralrev omkring øen tilbyder dykning og snorkling i absolut verdensklasse med et imponerende mangfoldigt dyreliv. Selv erfarne dykkere bliver ofte overrasket over de mange oplevelser, som venter under havets overflade ved Menjangan Island.

Der er en engelsktalende snorkelguide med på båden, som gerne underviser i teknikker og hjælper med at finde de bedste snorkelsteder.

Efter nogle oplevelsesrige timer i vandet, sejler du tilbage til fastlandet, hvorfra du bliver kørt tilbage til dit hotel.

 

Praktisk:

Turen varer cirka 3-4 timer og gennemføres ved minimum to deltagere.

Transfers, madpakke og snorkeludstyr er inkluderet i prisen. Vi kan dog ikke garantere, at der er snorkeludstyr til børn, hvorfor vi anbefaler, at du medbringer eget snorkeludstyr, hvis du rejser med børn.

Pris per person
420 DKK
Børn 3-6 år
230 DKK