Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Trekking på Batur-vulkanen

Tag på et fantastisk sunrise trek på Mount Batur og oplev den spektakulære solopgang og udsigt fra toppen. Læs mere og book udflugten her.

Trekking på Batur-vulkanen

Bali

Tag på en fantastisk trekkingtur for de morgenfriske og oplev den spektakulære morgenudsigt fra Batur-vulkanen.
 
Du bliver hentet på hotellet om natten og kørt til en restaurant, hvor du spiser en let morgenmad. Herefter kører du til startpunktet for trekking-turen. Det kan være lidt koldt i starten, så husk at medbringe varmt tøj. Så snart solen står op, tager varmen dog hurtigt over, så det kan være en fordel med flere lag.
 
Toppen af Mount Batur ligger 1717 m over havets overflade, og turen derop er relativt krævende, men at vandre af sted på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk oplevelse.
 
Du ankommer til toppen af Batur-vulkanen efter ca. 2 timer i tide til at opleve den spektakulære solopgang og den fantastiske morgenudsigt over krateret og søen.
 
På toppen serveres morgenmaden i form af en madpakke, og på vej ned kan du nyde udsigten over det imponerende vulkanske landskab. Tilbage ved foden af Mount Batur kan du tage en dejlig dukkert i de varme swimmingpools ved Batur Natural Hot Springs.
Efter en uforglemmelig oplevelse på Batur-vulkanen går turen tilbage til hotellet i Ubud.
 
Turen er velegnet for personer over 12 år, som er i god form. Vær opmærksom på, at kvaliteten af solopgang og udsigt ikke kan garanteres, da det afhænger af vejret. Det er muligt at kombinere trekkingturen med for eksempel rafting om eftermiddagen.

Priser

Pris per person
820 DKK
Prisen ikluderer transfer, guide, frokost og svømmetur ved Batur Natural Hot Springs.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer