Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Byrundtur i San José

Byrundtur i San José

Costa Rica

Gør dig klar til en autentisk kulturoplevelse i hjertet af Costa Ricas hovedstad, San José.
 
Dyk ned i den costaricanske kultur og historie, mens du udforsker de smukke museer og historiske steder i San José. Eventyret begynder med en køretur gennem den naturskønne Sabana Park og fortsætter med en afslappende gåtur gennem det historiske National Theater. Teatret anses som et mesterværk inden for kunst og arkitektur. Det blev færdigbygget i 1897 og er et imponerende symbol på Costa Ricas kultur historie.
 
Efter teatret besøger du et af Costa Ricas mange unikke museer. Du udforsker det farverige centrale marked og den majestætiske metropolitiske katedral. Du kommer også til University of Costa Rica, Costa Ricas Højesteret og andre spændende steder. Undervejs tages et kort stop i en kunsthåndværksbutik, hvor du kan lade dig inspirere og måske købe nogle souvenirs med hjem, inden du vender tilbage til dit hotel.
 
Turen har en varighed på cirka 4,5 timer. Det er en god ide at have et kamera med, så du kan fange de uforglemmelige øjeblikke, og en regnjakke kan også være praktisk, hvis vejret pludselig ændrer sig. Dette er en udflugt, der vil give dig en dybere forståelse for Costa Ricas kulturelle skatte og historie.

Priser

Pris per person
460 DKK
Børn ml. 3-10 år
350 DKK
Prisen inkluderer transport, guide, snacks og billetter.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer