Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Kaffe, chokolade og sukkerrør

Kaffe, chokolade og sukkerrør

Costa Rica

Tag med på en spændende og lærerig rejse, hvor du vil dykke ned i historien bag og produktionen af kaffe, chokolade og sukkerrør.

Dit eventyr begynder på Don Juan Tours Monteverde med en kaffetur, hvor du vil blive indført i kaffens globale og costaricanske historie samt dens indvirkning på samfundet. Du vil også blive vidne til alle de trin, som kaffebønnen gennemgår, fra sin begyndelse til den endelige kop dampende kaffe.

Efter kaffeoplevelsen føres du ind i chokoladens fortryllende verden, hvor du aktivt deltager i processen og smager på de forskellige stadier, lige fra chokoladens oprindelige bønne til den delikate drik.

Den sidste del af turen leder dig til en mølle, hvor du vil blive beriget med viden om sukkerrørets oprindelse, plantageforhold og de komplekse processer, der er forbundet med sukkerrørsprodukter. Her får du også mulighed for at se, hvordan man håndterer udvindingen af sukkerrørssaft.

For at få den mest behagelige oplevelse anbefales det at iføre sig komfortabelt tøj, solide sko, medbringe en jakke, dit kamera og kikkert samt solcreme og insektspray.

Denne oplevelsesrige tur strækker sig over cirka 3 timer og vil give dig en dyb indsigt i og forbindelse til kaffens, chokoladens og sukkerrørets fascinerende verden.

Priser

Pris per person
420 DKK
Børn ml. 7-15 år
240 DKK
Prisen inkluderer transport, entré, guide og chokolade/kaffe smagning.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer