Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Night hiking i Monteverde-reservatet

Night hiking i Monteverde-reservatet

Costa Rica

Dyk ned i en fascinerende naturoplevelse med night hiking i Monteverde-reservatet. Når mørket falder på i den tågede skov, vågner talrige dyrearter til liv.

Din oplevelse begynder med en introduktion til Monteverde Cloud Forest. Vandringen begynder ved Colibri Gallery og strækker sig over en distance på 1,6 km. Her vil du have mulighed for at observere en bred vifte af insekter, fugle og nataktive pattedyr, der trives i den natlige verden. Du kan blandt andet være heldig at opleve nataktive dovendyr, næsebjørne, flagermus og ildfluer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse anbefales det at have påklædt dig behageligt tøj, slidstærke vandresko, en jakke og en regnjakke til uforudset vejr. Medbring også dit kamera, kikkert og insektspray.

Denne uforglemmelige naturoplevelse varer cirka 4 timer, og den vil give dig en dybere forståelse for og forbindelse til Monteverde-reservatets natlige skatte.

Priser

Pris per person
550 DKK
Børn ml. 6-12 år
480 DKK
Prisen inkluderer transport, adgang til reservatet og guide
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer