Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Private lektioner i surfing

Private lektioner i surfing

Costa Rica

Tamarindo Beach er et af de bedste steder at lære at surfe i Costa Rica. Størrelsen på bølgerne og strandens forhold gør dette område til et ideelt sted at begynde at surfe. Denne surflektion introducerer de grundlæggende elementer i surfing, etikette, sikkerhed, bølgedynamik, padlefærdigheder, surfbrætets positionering, manøvrer, korrekt stå- og køreteknikker. At surfe i Tamarindo er meget sikkert, sjovt og let. De erfarne og sjove instruktører kan ikke garantere, at du vil kunne stå op på dit surfbræt og ride din første bølge i din første lektion, men de fleste klarer det. Se frem til masser af sjov og nye bekendtskaber under dine lektioner. 

Lektionerne strækker sig over cirka to timer, hvor du får mulighed for at fordybe dig i surfverdenen og opnå de grundlæggende færdigheder, der kræves for at blive en dygtig surfer. 

Medbring gerne sandaler med stropper, myggespray, solcreme, hat, solbriller og badetøj. Vær opmærksom på, at professionel fotografering kan tilføjes til lektionen mod et ekstra gebyr.

Priser

Pris pr. voksen
1870 DKK
Pris pr. barn (5-11 år)
760 DKK
Prisen inkluderer transport, guide, lektioner og snacks.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer