Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ridetur i Rincón de la Vieja

Ridetur i Rincón de la Vieja

Costa Rica

Oplev en perfekt dagstur i Guanacaste, hvor du kan udforske Rincon de la Vieja National Park, ride på hesteryg og besøge det spektakulære Oropendola-vandfald.

Dagen starter med en 45-minutters ridetur langs en behagelig skovsti til Rincon de la Vieja National Park. Bemærk: Denne tur inkluderer kun ridning, da følgende aktiviteter allerede er en del af dagsprogrammet.

Du kommer til Las Pailas-området, hvor du kan se vulkanen Rincon de la Vieja, den største og mest aktive vulkan i Guanacaste. Naturlige fumaroler udsender damp og svovl fra den gule og rustfarvede jord. Varmt vulkansk vand koger i ler- og kaffefarvede bassiner, mens glat, gråt vulkansk mudder bobler og sprøjter i store gruber. Dette er en unik oplevelse, som du ikke finder ved nogen anden vulkan i Costa Rica.

Du tager derefter på en vandretur på Las Pailas-stien i Rincon de la Vieja National Park, der strækker sig 3,5 kilometer gennem tør tropisk skov, hvor du kan nyde den bedste udsigt over vulkanen, smuk natur og dyreliv. Stien fører dig over små floder, hvor du kan se små vandfald langs vejen. Din guide vil undervejs pege på mange af de 300 fuglearter, der bor i parken, samt andre dyr som hvidansigtede aber, brøleaber, edderkoppeaber, bæltedyr, navlesvin, leguaner, slanger og hvidnæsede næsebjørne.

Efter din vandretur kan du tage en forfriskende dukkert i det betagende Oropendola-vandfald. Oropendola-vandfaldet strømmer ned i en turkis pool og skaber en fantastisk tropisk oase.

For den bedste turoplevelse anbefales det at have vandrestøvler, komfortabelt tøj, insektafvisende spray, en regnjakke og et ekstra sæt tøj med. Rideturen er kun for voksne.

Priser

Pris pr. voksen
190 DKK
Prisen inkluderer ridning
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer